کد خبر: ۱۸۵۷۸۲
۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳
0
برابری درآمد بلال فروش با حقوق یک کارگرپول‌نیوز- برخی مشاغل در کشور به صورت فصلی رونق می‌یابند و با تغییر فصل دیگر اثری از این شغل در بازار دیده نمی‌شود. اگر چه مشاغل فصلی جز مشاغل رسمی کشور حساب نمی‌شود اما در بسیاری از موارد تنها منبع درآمد بسیاری از افراد است.

یکی از مشاغلی که در کشور با شروع فصل گرما و تعطیلات رونق می‌یابد بلال فروشی در پارک‌ها و محل بازی کودکان است. برای فروش بلال در یک پارک نیاز به هزینه زیادی هم نیست و تنها یک گونی بلال، یک منقل، ذغال و یک ظرف آب نمک کفایت می‌کند.

اگر چه بساط در برخی از بوستان‌ها سرقفلی خاص خود را دارد اما گاهی  این مشاغل فصلی به اندازه‌ای سود به همراه دارد که این موضوع ناچیز به شمار می‌آید.

با توجه به گزارش های میدانی قیمت بلال در مناطق مختلف متفاوت است و حداقل با دو هزار تومان می‌توان یک بلال داغ را تهیه کرد. نکته قابل توجه این است که فروش بلال در برخی مناطق آپشن‌های خاص خود را دارد و برخی فروشنده‌ها حق انتخاب به مشتریان خود می‌دهند تا آبلیمو، نمک و حتی سس را برای بلال خود انتخاب کنند.

البته یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد با فروش حداقل 30 بلال در روز یک فروشنده به طور میانگین 60 هزار تومان و در یک ماه نزدیک به یک میلیون و 800 هزار تومان درآمد دارد که با احتساب هزینه تهیه بلال و ذغال می‌توان گفت یک فروشنده بلال در ماه درآمد خالص یک میلیون تومانی دارد.

نکته قابل توجه این است که این شغل زن و مرد نمی‌شناسد و حتی برخی زنان نیز در این کار در حال فعالیت هستند. در یک بوستان در شرق تهران خانمی که اصالتی عرب دارد به فروش بلال مشغول است وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار میزان گفت:ده فرزند دارم و همسرم نیز فوت کرده است و برای تامین هزینه‌های زندگی ناچار از فروش بلال هستم.

وی با اشاره به درآمد این شغل گفت:به هر حال بهتر از بیکاری است و با توجه به هزینه‌ های بالا بخشی از مشکلات با فروش بلال و درآمد آن حل می‌شود.

این روزها در کنار افزایش ساعتی بیکاران مشاغل فصلی در حال رونق یافتن است و این طور که به نظر می‌رسد درآمد فروش بلال تنها در چند ساعت از روز با درآمد یک کارگر که روزانه حداقل هشت ساعت کار می کند برابر است.

منبع:میزان
برچسب ها: درامد ، بلال فروش ، کارگر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: