کد خبر: ۳۰۷۲۳۹
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱
0
نانو پانسمان‌های درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی که از سوی یکی از شرکت‌های استارتاپی تولید شده است، در حال گذراندن تست‌های حیوانی است و محققان طرح امیدوارند این محصول به‌زودی وارد بازار شود.
پول‌نیوز - یکی از استارتاپ‌های نانویی موفق به تولید پانسمانی برای درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی با راندمان بالا شده است. این شرکت برای اولین بار در چالش‌های نوآوری و فناوری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو شناخته شد و در آن موفق به ارائه زخم‌پوش‌های زخم پای دیابتی شد و توانست جزو برترین استارتاپ‌های این رویداد قرار گیرد.

نانو پانسمان‌های درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی در راه ورود به داروخانه‌ها

شتاب‌دهنده شزان در جریان فن بازار زخم‌پوش‌های مبتنی بر نانو الیاف علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری بر روی این استارتاپ شد و از دی‌ماه ۱۳۹۶ تاکنون گروه نانو زیست پلیمر این شرکت با سرمایه‌گذاری این شتاب‌دهنده فعالیت خود را توسعه داد.

پانسمان نانو الیاف برای درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی کاربرد دارد. این پانسمان با به کار بردن فناوری‌نانو باعث بهبود راندمان التیام زخم نسبت به سایر پانسمان‌ها می‌شود. همچنین این محصول نسبت به پانسمان‌های خارجی هزینه کمتری دارد. سرعت تولید و تکرارپذیری آن از دیگر مزایای این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی است که سبب می‌شود تولید صنعتی آن با راندمان بهتری انجام شود.

استفاده از این پانسمان طول دوره درمان بیماری را کاهش می‌دهد که این موضوع باعث کاهش هزینه‌های درمان نیز می‌شود. علاوه بر آن به دلیل دارا بودن ساختار شفاف، پزشک می‌تواند وضعیت زخم را بررسی و روند درمان را بهتر مدیریت کند. همچنین این پانسمان به دلیل نانوساختار بودن می‌تواند مدت زمان طولانی‌تری روی زخم قرار گیرد و در عین عبور اکسیژن به سطح زخم از ورود میکروارگانیسم‌ها به سطح زخم جلوگیری کند.

جنس پانسمان نیز سلولزی است که از سنتز باکتری تولید شده است. در حال حاضر این محصول مجوز نانومقیاس را دریافت کرده و تست‌های حیوانی را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته است و به زودی پس از دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: