کد خبر: ۳۲۵۱۹۹
۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲
0
پول نیوز - معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه بهره‌برداری از چندین واحد تولیدی پوشاک در این منطقه آغاز شده است، گفت: تعداد قابل توجهی تقاضا برای اجرای طرح‌های تولیدی پوشاک و تکمیل زنجیره آن در حال بررسی و جانمایی است که با تحقق آنها، این منطقه به قطب پوشاک کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش پول نیوز، ابراهیم جلیلی افزود: تولید پوشاک یکی از اولویت‌های اصلی سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ماکو است و در حال حاضر با ارائه مشوق‌هایی که قیمت تمام شده را به میزان چشم‌گیری کاهش می‌دهد موفق به جذب سرمایه‌گذاران خوبی در این زمینه شده‌ایم.

جلیلی گفت: تولیدات این منطقه در حال حاضر نه تنها بخشی از نیاز کشور را تامین می‌کند بلکه به کشورهای همجوار نیز صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۷ میلیارد دلار انواع پوشاک در سال به کشور قاچاق می‌شود، تاکید کرد: طبق قانون، مجموع سقف مجاز ورود پوشاک به هفت منطقه آزاد فعال کشور، ۱۷۶ میلیون دلار است تا محصولات به صورت قانونی و تحت تدابیر نظارتی و امنیتی وارد مناطق آزاد کشور شود که تاکنون مقدار قابل توجهی از این میزان محقق نشده است.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: میزان واردات پوشاک به این منطقه نیز کمتر از ۲ میلیون دلار در سال جاری بوده که این امر، نشان از عزم فعالان اقتصادی برای عرضه تولیدات داخلی است.
جلیلی تاکید کرد: برابر قوانین و مقررات، قاچاق در داخل محدوده جغرافیایی مناطق آزاد مفهومی ندارد و اگر کالاها به صورت قاچاق وارد سرزمین اصلی شوند، متولی کنترل آن سازمان‌های مناطق آزاد نیستند.

وی اظهار داشت: تقاضای سالانه پوشاک کشور رقمی حدود هشت میلیارد دلار است  که تولید داخل توان تامین چهار میلیارد دلار از میزان تقاضا را دارد.

منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان‌های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال‌غرب کشور واقع است.

مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.

منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: