April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
در گفت و گو با پول نیوز مطرح شد:
کد خبر: ۳۲۵۳۵۱
۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹
0
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه به گفته آموزش و پرورش نیروی مازاد حق التدریسی بیشتر از نیاز ماست گفت: جذب نیروی اضافه در این استانها به هیچ وجه منطقی نیست.

آب پاکی روی دست معلمان حق التدریسی

 

سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به خبرنگار پارلمانی پول نیوز در توضیحی مبنی بر اینکه روند اجرای قانون استخدامی معلمان حق التدریسی اعلام کرد: با توجه به خلاء های قانونی در خصوص قانون استخدام معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی دولت به نحوی عمل کرد که مجلس برای تسهیل اجرای این قانون در صدد تدوین استفساریه تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف این افراد در آموزش و پرورش برآمد تا این قانون هم در اجرا و هم در روند حمایت از این قشر عملیاتی شود.

وی ادامه داد: با قدرت اجرایی که آموزش و پرورش در قانون دارد می تواند بسیاری از مشکلات نیروهای داخلی خود اعم از حق التدریسی ها را مرتفع کند اما از سوی دیگر این تصور ایجاد که قانون مجلس سعی دارد تمامی نیروهای حق التدریس را به استخدام آموزش و پرورش در آورد که چنین چیزی ممکن نیست.

نماینده مردم گرمی در مجلس در پاسخ به این سوال که معلمان  با چه شرایطی می‌توانند جذب آموزش و پرورش شوند؟ گفت: در قانون استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی مقرر شده تا دبیران متقاضی استخدام در مجموعه آموزش و پرورش در رشته های مورد نیاز،مقاطع تحصیلی و با جنسیت مورد نیاز در استان ها و شهرستانها جذب شوند اما این موضوع در حالی است که در برخی نقاط ما شاهد حضور نیروهای مازاد هستیم.

وی با تاکید بر اینکه با وجود نیروهای مازاد عملاً جذب نیروی اضافه در این استانها به هیچ وجه منطقی نیست افزود: چنانچه کار کارشناسی دقیقی برای جذب نیروی انسانی انجام شود و نسبت به چهارچوب های مورد نیاز دسته بندی شود آموزش و پرورش می تواند با اتکا به این قانون مصوب در صدد رفع نیازهای خود برآید.

میرزاده در پایان تاکید کرد: نمی توان در مقطع کنونی و چالشی که گریبان گیر این قشر از فرهنگیان است صرفاً مجموعه آموزش و پرورش را متهم به انجام تخلف کرد اما تعلل و سهل انگاری در قبال ساماندهی نیروی انسانی امری خطا است و این روند سوء مدیریتی مشهود است چرا که این رویه اشتباه موجب شده تا امروز فضا موجبات نارضایتی این قشر فرهنگی کشور را ایجاد کند.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: