April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
معرفی برترین برقی های جهان از نظر پیمایش؛
کد خبر: ۳۳۱۴۵۸
۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
0
 بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست خودروهای تمام الکتریکی و برقی را حمایت کرده و به تولید انبوه برسانند.

به گزارش پول نیوز، بر اساس گزارش وب سایت marketwatch، افزایش روز افزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از خودروهای پاک موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و غریب از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهای بهتر و با توان پیمایش بیشتر راهنمایی کنند.


در گزارش زیر کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه خودرو به معرفی ۱۰ خودروی الکتریکی پاک و دوستدار محیط زیست برتر موجود در بازارهای جهانی در سال ۲۰۲۰ میلادی که بیشترین توان پیمایش مسافت را دارند، آمده است:

۱. تسلا مدل اس (Tesla Model S)

قیمت پایه این خودرو از ۸۱ هزار و ۱۹۰ دلار شروع می شود. این خودرو همچنین می تواند مسافتی به طول ۳۷۳ مایل را با هر بار شارژ کامل طی کند و به یک باتری لیتیوم یونی ۱۰۰ کیلووات ساعتی نیز مجهز شده است که با یک شارژر ۲۴۰ ولتی در عرض ۱۲ ساعت به طور کامل شارژ می شود.


۲. تسلا مدل ۳ (Tesla Model ۳)

این خودرو با قیمت پایه ۵۰ هزار و ۱۹۰ دلار می تواند مسافتی به اندازه ۳۳۰ مایل را با هر بار شارژ کامل طی کند.


۳. تسلا مدل ایکس (Tesla Model X)‌

قیمت این خودرو از ۸۹ هزار و ۶۹۰ دلار شروع می شود و با هر بار شارژ کامل می تواند مسافتی به طول ۳۲۸ مایل را بپیماید.
 

از تسلا مدل S تا هیوندای کونا


۴. تسلا مدل وای (Tesla Model Y)‌

این خودرو با قیمت پایه ۵۴ هزار و ۱۹۲ دلار و ظرفیت باتری ۷۵ کیلو وات ساعت، می تواند مسافتی به طول ۳۱۵ مایل را بپیماید.


۵. شورولت بولت (Chevrolet Bolt)

قیمت پایه این خودرو ۳۷ هزار و ۴۹۵ دلار و توان پیمایش این خودرو نیز با هر بار شارژ کامل ۲۵۹ مایل اعلام شده است. قدرت موتور این خودرو همچنین ۲۰۰ اسب بخار و ظرفیت باتری لیتیوم یونی آن ۶۰ کیلو وات ساعت است.


۶. هیوندای کونا (Hyundai Kona)‌

این خودروی الکتریکی با قدرت موتور ۲۰۱ اسب بخار و و ظرفیت باتری ۶۴ کیلو آن ساعتی می تواند مسافتی به طول ۲۵۸ مایل را بپیماید. قیمت پایه این خودرو همچنین ۳۸ هزار و ۳۱۰ دلار اعلام شده است.


۷. کیا نیرو (Kia Niro)‌

قیمت پایه این خودرو الکتریکی پاک و دوستدار محیط زیست از ۴۰ هزار و ۲۱۰ دلار شروع می شود. این خودرو همچنین با هر بار شارژ کامل قادر خواهد بود ۲۳۹ مایل مسافت را طی کند. قدرت موتور آن ۲۰۱ اسب بخار و ظرفیت باتری لیتیوم یونی آن نیز ۶۴ کیلو وات ساعت اعلام شده است.
 

از تسلا مدل S تا هیوندای کونا


۸. جگوار آی پیس (Jaguar I-Pace)

این خودرو که می تواند با هر بار شارژ کامل مسافتی به اندازه ۲۳۴ مایل را طی کند از یک موتور با قدرت ۳۹۴ اسب بخار و باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۹۰ کیلو وات ساعت برخوردار شده است. قیمت این خودرو از ۷۰ هزار و ۸۷۵ دلار شروع می شود.


۹. نیسان لیف پلاس (Nissan Leaf Plus)‌

قیمت پایه این خودرو ۳۹ هزار و ۱۲۵ دلار از که می تواند با هر بار شارژ کامل مسافتی به طول ۲۲۶ ماه را بپیماید. این خودرو همچنین به یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۶۲ کیلو وات ساعت و یک موتور با ۲۱۴ اسب بخار قدرت مجهز شده است.


۱۰. پورشه تایکان (Porsche Taycan)‌

این خودرو که قیمت پایه ۱۵۲ هزار و ۲۵۰ دلار را داراست، قادر خواهد بود با هر بار شارژ کامل مسافتی به طول ۲۰۰ را طی کند. مدت زمان شارژ این خودرو با شارژر ۲۴۰ ولتی ۹ ساعت به طول خواهد انجامید. قدرت موتور پورشه تایکان ۶۷۰ اسب بخار است که به یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۹۳.۴ کیلووات ساعت مجهز شده است.
 

از تسلا مدل S تا هیوندای کونا



کشورهای پیشگام در استفاده از وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست سعی دارند با ارائه تسهیلات ویژه و تبلیغات گسترده، مردم و شهروندان خود را همواره به استفاده و خرید وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق و ترغیب کنند. دولت چین اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ میلادی باید حداقل یک دستگاه از پنج دستگاه خودرویی که در این کشور وجود دارد، برقی و هیبریدی باشد.

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: