کد خبر: ۳۳۸۹۲۶
۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
0
یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: بانک‌ها نه تنها از ورود به بازار سرمایه منع شده اند بلکه مکلف هستند که بنگاه داری و فروش اموال آزاد را کاهش دهند.

به گزارش پول نیوز، فردین آقابزرگی کارشناس مسائل اقتصادی در خصوص ورود بانک‌ها به بورس گفت: در گیر کردن منابع نقد بانک‌ها برای سرمایه گذاری براساس قانون و ابلاغیه‌های بانک مرکزی ضوابط خاص خودش را دارد. بانک‌ها نه تنها از ورود به بازار سرمایه منع شده اند بلکه تکلیف هستند که بنگاه داری و فروش اموال آزاد را کاهش دهند.

وی ادامه داد: عمده منابع موجود در اقتصاد و صنعت ما، متکی به نظام بازار پول است. اجرای طرح‌های توسعه‌ای بلندمدت بانک را به مدت طولانی درگیر می‌کرد. هدف بازار پول تامین مالی در بازه زمانی کوتاه مدت است.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: بانک‌ها به مرور زمان مجبور می‌شوند با پرداخت سود و بدون داشتن سود نوشتاری به تعهدات خود عمل کنند بدون آنکه پشتوانه‌ای وجود داشته باشد. استمرار این موضوع و پیش روی نقدینگی به سوی سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت همان بنگاه داری محسوب می‌شود. این کار به مروز زمان پایه بانک را ضعیف می‌کند.

آقابزرگی تصریح کرد: سپرده گذاران و صاحبان منابع انتظار تعدیه منابع خود را دارند و این تضاد موجب خلق پول بدون پشتوانه می‌شود و در نتیجه آن نرخ تورم بالا می‌رود. نظام بازار پولی و بانکی کشور در درجه اول باید در بازده زمانی کمتر از یکسال تامین مالی برای سرمایه در گردش یا طرح‌های زودبازده را انجام دهد.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: