کد خبر: ۳۳۹۱۲۰
۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
0
طبق شکایت ۳۵۰۰ شرکت آمریکایی که در دادگاه تجارت بین‌الملل در نیویورک به ثبت رسیده، آخرین دور عوارض بر محصولات چینی که توسط واشنگتن و در بحبوحه افزایش درگیری های تجاری با پکن وضع شده، غیرقانونی است.

صدها شرکت آمریکایی سیاست های جنگ تجاری آمریکا را به چالش کشیدند


به گزارش پول نیوز به نقل از راشاتودی، شکایت علیه دولت ترامپ طی دو هفته گذشته افزایش یافته و 3500 شرکت آمریکایی از جمله شرکت‌های بزرگ خودروسازی، شرکت های خرده فروشی و داروسازی، عوارض آمریکا بر میلیاردها دلار کالاهای چینی را به چالش کشیدند.

 

طبق این شکایت ها که توسط تعداد زیادی از شرکت ها در دادگاه تجارت بین الملل در نیویورک به ثبت رسیده، آخرین دور عوارض بر محصولات چینی که توسط واشنگتن و در بحبوحه افزایش درگیری های تجاری با پکن وضع شده، غیرقانونی است. در این شکایت ها از رابرت لایتهایزر، نماینده تجاری آمریکا و آژانس حفاظت گمرکی و مرزی آمریکا به عنوان متهم نام برده شده است.

 

برخی شرکت‌ها دولت ترامپ را متهم کرده‌اند یک جنگ تجاری نامحدود به راه انداخته که بر میلیاردها دلار کالای وارد شده از چین توسط واردکنندگان آمریکایی تاثیر گذاشته است. برخی هم به شکست مقامات در رعایت قوانین و وضع عوارض طی یک دوره یکساله اشاره کرده اند.

 

بسیاری از رهبران صنعت و برخی از بزرگترین شرکت‌های آمریکا در شاخص اس پی 500 حالا این عوارض را به چالش کشیده اند. علاوه بر شرکت خودروسازی تسلا که خواهان لغو این عوارض و دریافت تمام عوارضی است که تا حالا پرداخت کرده، سایر تولیدکنندگان بزرگ مثل فورد، مرسدس بنز و ولوو هم از دولت ترامپ شکایت کرده اند. لیست بلند بالای این شکایت ها که به حدود 3500 می‌رسد شامل اپراتور فروشگاه بزرگ والگرین هم می‌شود. از دیگر خرده فروشی های بزرگ حاضر در این لیست می‌توان به هوم دیبات، تارگت کورپوریشن، رالف لارن و شرکت سازنده گیتار گیپسون برند نام برد.

 

بزرگترین اقتصادهای دنیا -چین و آمریکا- از 2018 درگیر یک جنگ تجاری هستند. در شرایطی که این دو کشور در پایان سال گذشته میلادی مرحله اول قرارداد تجاری را امضا کردند، هنوز حجم عظیمی از واردات چین مشمول عوارض است. طبق این قرارداد، هنوز هم 25 درصد عوارض بر 250 میلیارد دلار از کالاهای چینی اعمال می شود و 7.5 درصد عوارض هم بر حدود 120 میلیارد دلار از این کالاها برقرار است.

 

این شکایت ها پس از آن تنظیم شد که سازمان تجارت جهانی هفته گذشته اعلام کرد جنگ تجاری واشنگتن با پکن و این عوارض چند میلیارد دلاری اساسا غیرقانونی است.

منبع:تسنیم

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: