رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس:
کد خبر: ۳۳۹۴۹۳
۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۵
0
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس گفت: سازمان خصوصی سازی باید علت خروج ۶۰۴ شرکت را از لیست واگذاری‌ها اعلام و بگوید، چرا برخی شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج و برخی شرکت‌های زیانده جایگزین آن‌ها شده‌اند.
علت خروج ۶۰۴ شرکت از لیست واگذری‌ها اعلام شود
به گزارش پول نیوز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست بررسی نحوه اجرای قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه خصوصی‌سازی و سهام عدالت گفت: کمیسیون اصل ۴۴ قانون اساسی پشتوانه دولت و وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده و هست و دولت می‌تواند از کانال کمیسیون اصل ۴۴ بسیاری از موانع سرمایه‌گذاری و توسعه بخش خصوصی را برطرف کند.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی تاکید کرد: دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارش‌هایی که به کمیسیون و مجلس ارائه می‌دهند، اصل نظارت را ملاک قرار داده و براساس قانون و وظایف دستگاه‌ها اعلام کنند که هر دستگاه چه عملکردی داشته است.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد اظهار کرد: برخی زیر مجموعه‌های دولت مانع واگذاری‌ها هستند و اگر دولت از ظرفیت این کمیسیون استفاده کند، می‌تواند موانع را از سر راه تصمیمات و انجام تکالیف قانونی خود بردارد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در این جلسه از رئیس سازمان خصوصی سازی خواست تا طی گزارشی علت خروج ۶۰۴ شرکت از لیست واگذاری‌ها را اعلام و بگوید، چرا برخی شرکت‌های سودده از فهرست سهام عدالت خارج و برخی شرکت‌های زیان ده جایگزین آن‌ها شده‌اند؟

وی افزود: بیش از ۴۹ میلیون نفر دارنده سهام عدالت با جابه جایی شرکت‌ها و تغییر رویکرد و تصمیمات دولت دچار خسران و زیان می‌شوند و باید به تمام تبعات تصمیماتی که گرفته می‌شود، توجه کرد. سازمان خصوصی سازی باید مراقبت باشد تا واگذاری‌ها منجر به تدوام مدیریت دولت نشود.

حسینی با اشاره به برخی واگذاری‌ها که محل ایراد قرار گرفته است، اظهار کرد: سازمان خصوصی سازی گزارش این موضوع را به کمیسیون ارائه کند.

همچنین در ابتدای این نشست صالح رئیس سازمان خصوصی سازی گزارشی از روند واگذاری‌ها ارائه و از کمیسیون خواست تا به منظور هماهنگی در تصمیمات، همه موارد مربوط به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در این کمیسیون بررسی و تصمیم‌گیری شود و در ادامه جلسه نمایندگان عضو کمیسیون اصل ۴۴ و کارشناسان دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس به ارائه دیدگاه ها‌ی خود پرداختند.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: