April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۰۵۱۲
۰۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱
0
شاخص کل بورس در پایان معاملات روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه با افت ۷ هزار و ۱۸ واحدی، به یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۲۸۶ واحد رسید.
بازگشت شاخص به کانال یک میلیون و ۴۱۲ هزار واحدی
به گزارش پول نیوز، معاملات روز یک شنبه بازار سرمایه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معلاملات امروز، سه درصد افت داشت، شاخص هم‌وزن نیز ۱.۳ درصد نزول کرد.
بیشترین تاثیر منفی در شاخص کل بورس از آن نماد‌های «فولاد»، «فملی» و «تاپیکو» و بیشترین تاثیر منفی در شاخص کل فرابورس از آن نماد‌های «آریا»، «کگهر»، «زاگرس» و «صبا» شد. ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به حدود هفت هزار و ۴۶۰میلیارد تومان رسید.

روز پس از آن نیز شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز دو شنبه ۲۸ مهر ماه، ۵۱ هزار و ۷۰۰ واحد افت کرد و به یک میلیون و ۴۶۲ هزار و ۵۴۵ واحد رسید. همچنین شاخص کل هم وزن نیز با افت ۵۷۱۱ واحدی به ۴۰۰ هزار و ۷۲۶ واحد رسید. همچنین در بازار سرمایه ۳۴۰ هزار معامله انجام شده و نماد‌های فولاد، فارس، فملی، تاپیکو، شپنا، کگل و شتران بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشتند. نماد‌های «فولاد»، «فملی» و «تاپیکو» و بیشترین تاثیر منفی در شاخص کل فرابورس از آن نماد‌های «آریا»، «کگهر»، «زاگرس» و «صبا» شد.

معاملات روز سه شنبه بازار سرمایه درحالی به پایان رسید شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات بازار سرمایه با ریزش سنگین ۴۲ هزار واحدی (معادل ۲/۹- درصد کاهش) در ارتفاع یک میلیون و ۴۱۹ هزار واحد ایستاد. شاخص کل هم‌وزن نیز قرمزپوش شد و با افت ۵۶۰۰ واحدی (معادل ۱/۴- درصد کاهش) رقم ۳۹۴ هزار و ۹۵۶ واحد را ثبت کرد. شاخص کل فرابورس نیز به ۱۷ هزار و ۸ واحد رسید. «فولاد»، «فملی» و «تاپیکو» سه نماد با بیشترین اثر منفی بر شاخص بورس بودند.

شاخص کل بورس تهران در آخرین روز از هفته، با افت ۷ هزار و ۱۸ واحدی، به یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۲۸۶ واحد رسید. بر این اساس شاخص بورس به یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۲۸۶ واحد رسید. نماد‌های فملی و خودرو بیشترین تأثیر مثبت و نماد‌های فولاد، تاپیکو، حکشتی، شتران و پارسان بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص داشتند.

با افت و خیز‌های این هفته بازار بورس، باید دید در هفته آینده چه سرنوشتی در انتظار سهامداران است.
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: