April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۴۱۰۱۲
۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
0
مدیرعامل بیمه نوین اظهار کرد: ظهور کرونا و بروز بیماری کووید-۱۹ برای تمامی جوامع و کشور‌ها غافلگیرکننده بود و بی شک تبعات فردی، اجتماعی و اقتصادی آن نیز تا مدت‌ها همراه کشور‌های مختلف خواهد بود اما عملکرد شرکت‌های بیمه در ایفای تعهدات بیمه‌ای در بخش‌های مختلف اقتصادی قابل قبول بود.
حسین کریمخان زند مدیرعامل بیمه نوین
حسین کریمخان زند مدیرعامل بیمه نوین در خصوص عملکرد صنعت بیمه در دوران اپیدمی ویروس کرونا به خبرنگار پول نیوز گفت: طبق گزارش وزارت اقتصاد از عملکرد صنعت بیمه که حدود یک ماه پیش منتشر شد، شرکت‌های بیمه تاکنون مبلغ ۲۸۰۰ میلیارد تومان در جهت کمک به مقابله با شیوع بیماری کرونا به مراکز درمانی پرداخت کرده اند. این مبلغ تنها مربوط به هزینه‌های درمانی ناشی از شیوع این بیماری بوده که به طور مستقیم به مراکز درمانی پرداخت شده است و پرداخت‌های دیگری که شامل خسارات در بخش‌های مختلف که به نوعی با این بیماری در ارتباط بوده را شامل نمیشود، مانند خسارات ناشی از فوت افراد دارای بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

وی افزود: در حوزه محصول نیز پوشش‌های جدیدی با قابلیت کاور کردن خطرات ناشی از این بیماری توسط شرکت‌های بیمه طراحی و ارائه شده است که البته تمرکز زیادی بر حوزه سلامت و درمانی دارد و این امر در مقایسه با برخی اقدامات صورت گرفته در صنعت بیمه بعضی کشور‌ها فاصله دارد.
 
بیشتر بخوانید:
 

مدیرعامل بیمه نوین عنوان کرد: خدماتی که در بخش‌های بیمه اموال، سفر، گردشگری و مشاغل و کسب و کار‌ها در کشور‌های مختلف مانند انگلستان، چین، سنگاپور، اسپانیا و ... انجام میشود که تا حدودی بهبود دهنده آسیب وارده به افراد و مشاغل کوچک است که میبایست تأکید کنم نقش و سهم دولت در اجرای این طرح‌ها در کنار شرکت‌های بیمه بسیار پر رنگ و حیاتی است.

کریمخان زند خاطر نشان کرد: باتوجه به اینکه ما همچنان در بطن این بحران هستیم، زمان حاضر فرصتی حیاتی برای آینده پژوهی دوران پساکرونا و شیوه عملکرد شرکت‌های بیمه خواهد بود. در این بین نقش بیمه مرکزی به عنوان راهبر استراتژیک صنعت بیمه در تدوین برنامه‌های عملیاتی سودمند و کارا برای نقش شرکت‌های بیمه در ترمیم بخش‌های مختلف اقتصادی در کشور حائز اهمیت است، چرا که اگر بیمه را یکی از موتور‌های اصلی اقتصاد میدانیم باید برای این صنعت که شبکه ایمنی برای صنایع و بهطور غیرمستقیم برای اقتصاد کشور عمل میکند، برنامه و پیش بینی دقیقی داشته باشیم.
 
 

گفتگو از سحر گلی زاده

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: