کد خبر: ۳۴۱۰۷۰
۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
0
بیمه آتش‌سوزی یکی از رشته‌های بیمه اموال است که در آن، کلیه اموال منقول و غیرمنقول اعم از واحدهای مسکونی، خدماتی، اداری، آموزشی، کارگاهی، صنعتی، انبارها و... بیمه می‌شوند.

افزایش خرده‌فروشی همراه با کاهش مطلوب ضریب خسارت در بیمه‌های آتش‌سوزی

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی این شرکتش به رشد حق‌بیمه در این رشته بیمه‌ای طی شش‌ماهه نخست سال اشاره کرد و گفت: رشد حق‌بیمه در بیمه‌های آتش‌سوزی بدون در نظر گرفتن مرهونات بانکی و بیمه‌گزاران بزرگ، در حدود 115.2% بوده است که نشان از افزایش خرده‌فروشی در این دوره است.

پریا الوندی‌پور در همین خصوص ادامه داد: بهترین نوع فروش بیمه‌ای، در حال حاضر برای شرکت‌های بیمه‌ای به صورت خرده‌فروشی است که با خدمات‌دهی مناسب می‌تواند مشتریان وفادار برای سازمان را به همراه داشته باشد.

وی تحقق بودجه را به تفکیک کانال‌های فروش مورد ارزیابی قرار داد و گفت: نمایندگان حقوقی، حقیقی و کارگزاران حقوقی و حقیقی به ترتیب 77، 91، 972 و 26 درصد در تحقق بودجه تعیین‌شده برای نیمه‌نخست سال 99 نقش داشته‎‌اند که می‌توان گفت نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد خوبی را در تحقق بودجه کانال‌های فروش شاهد بودیم.

پریا الوندی‌پور، راه‌اندازی واحد خسارت بیمه‌های آتش‌سوزی در شعب را از جمله فعالیت‌های مدیریت بیمه‌های آتش‌سوزی ذکر کرد و افزود: با افزایش واحدهای خسارت می‌توانیم در مدت‌زمان کوتاه‌تری خسارت‌ها را پرداخت کرده و رضایت بیمه‌گزاران را جلب کنیم.

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی در رابطه با تعداد خسارت‌های واقع شده از بیمه‌نامه‌های صادرشده به حدود 5 فقره، با ضریب خسارت 8/2% خبر داد و گفت: این مهم، نسبت به سال گذشته با تعداد 132 فقره خسارت و ضریب خسارت 18%، مدیریت بهینه ریسک در این رشته را نمایان می‌سازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: تعداد خسارت‌های اعلامی در شش‌ماهه نخست سال 98 حدود 157 فقره با مبلغ پرداختی حدود 3 میلیارد بوده که در مقایسه با شش ماهه ابتدای سال‌جاری، با تعداد 134 فقره به مبلغی کمتر از یک میلیارد کاهش یافته است.

الوندی‌پور، اهمیت آموزش و به‌روزرسانی اطلاعات فنی نمایندگان را مدنظر قرار داد و گفت: آموزش آنلاین نمایندگان، آموزش آنلاین سرپرستان فروش بیمه‌های زندگی در جهت افزایش خرده‌فروشی و همچنین رسیدگی به مشکلات نمایندگان نیز از دیگر فعالیت‌های این مدیریت بوده است.

وی در همین خصوص تشریح کرد: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به بررسی دلایل عدم صدور بیمه‌نامه آتش‌سوزی توسط تعدادی از نمایندگان و تعامل بیشتر جهت راه‌اندازی فروش بیمه‌های آتش‌سوزی توسط آنها اشاره کرد.

مدیر بیمه‌های آتش‌سوزی بیمه ملت، همچنین به صدور بیمه‌نامه برای بیمه‌گزاران بزرگ اشاره کرد و افزود: اگرچه خرده‌فروشی یکی از استراتژی‌های اصلی شرکت است، از بیمه‌گزاران بزرگ و پرتفوهای مناسبی که این‌گونه شرکت‌ها به همراه خواهند داشت که در نتیجه در کارنامه عملکردی و رزومه شرکت ثبت می‌شوند نیز نباید غافل شد.

الوندی‌پور در همین خصوص بیان کرد: صدور بیمه‌نامه آتش‌سوزی برای شرکت‌هایی چون شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، گروه صنعتی بارز، شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شهرداری شیراز، شهرداری تهران، شرکت بین‌المللی ارجان صنعت فارس، لبنیات مادی، روغن نباتی گلنار، هتل کتبیه همدان و شرکت فولاد صنعت نور از جمله این فعالیت‌هاست.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: