کد خبر: ۳۴۸۲۴۱
۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰
0
مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به تدوین برنامه توسعه تجارت ایران با کشورهای همسایه عربی گفت: پیگیر صادرات گاز و برق به عنوان دو پروژه صادراتی ایران به عمان هستیم.

صادرات برق و گاز ایران به عمان در چه وضعیتی است

 

به گزارش پول نیوز، فرزاد پیلتن در مورد برنامه‌های سازمان توسعه تجارت ایران برای توسعه صادرات به کشورهای همسایه عربی اظهار داشت: سازمان توسعه تجارت ایران برنامه‌هایی برای توسعه روابط تجاری با کشورهای عمان و قطر دارد که به عنوان نمونه برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا بتوانیم در سال آینده کمیسیون مشترک اقتصاد دو کشور ایران و عمان را با حضور مسئولان وزارت صمت در مسقط برگزار کنیم.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران بیان داشت: کمیته پیگیری تفاهمات هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و عمان در تهران در سال جاری به صورت مجازی برگزار شد و امیدواریم که بتوانیم این کمیته را در سال آینده نیز برگزار کنیم تا تفاهماتی که در زمینه های مختلف بین دو کشور منعقد شده را پیگیری کنیم.

وی افزود: از جمله این تفاهمات منعقده می‌توان تسهیل حمل و نقل دریایی، روابط بانکی دو کشور، تسهیل تردد تجاری دو کشور و تاسیس مراکز تجاری و دفاتر بازاریابی برای شرکت ها و تبادل هیات‌های تجاری نام برد.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: البته ما در سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان دبیرخانه کمیسیون مشترک اقتصادی بین دو کشور از سایر دستگاه‌ها نیز پیگیری‌های لازم را خواهیم داشت و پروژه‌هایی که در حوزه سایر دستگاه‌هاست را پیگیری می‌کنیم تا سریع تر به مرحله اجرا برسد.

وی افزود: مهم‌ترین پروژه‌هایی که در دستور کار جمهوری اسلامی ایران و دولت عمان قرار دارد پروژه صادرات گاز است که توسط وزارت نفت در حال پیگیری است و ما هم در واقع به عنوان کمیسیون مشترک پیگیری تسریع در اجرای این پروژه هستیم.

پیلتن بیان داشت: همچنین پیگیر اجرای پروژه اتصال برق خط الکتریکی و یا صادرات برق از جمهوری اسلامی ایران به عمان توسط وزارت نیرو هستیم.

وی افزود: علاوه بر این مسائل به دنبال امضای یک نقشه راه تجاری برای رسیدن به هدف مشخصی در سه سال آینده در روابط اقتصادی و تجاری دو کشور ایران و عمان هستیم و در ارتباط با دیگر کشورهای عربی مانند قطر نیز اقدامات مشابه در سازمان طراحی شده تا بتوانیم روند رو به رشد روابط تجاری با کشورهای عربی در سال آینده را شاهد باشیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: