تشکیل گروه ۲۴ با چه هدفی انجام شد؟
کد خبر: ۳۴۸۳۶۰
۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
0
جلسه روسای بانک های مرکزی و وزرای اقتصادی «گروه ۲۴» در راستای سلسله جلسات جانبی اجلاس بهاره صندوق بین‌المللی پول، به ریاست دکتر عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی و با حضور روسای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی امروز به صورت مجازی برگزار می شود.

موضوعات جلسه امروز گروه ۲۴ به ریاست ایرانبه گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بررسی شرایط اقتصاد جهانی، کمک به روند بهبود اقتصادی کشورهای در حال توسعه پس از پاندمی کرونا و ارتقای همکاری بین اعضا از موضوعات اصلی این نشست است.

بر این اساس، چگونگی حمایت سازمان‌های بین‌المللی مانند «صندوق بین‌المللی پول»، «بانک جهانی» و «بانک‌های توسعه‌ای چندجانبه» از اقتصاد کشورهای در حال توسعه، افزایش حجم تسهیلات‌دهی سازمان‌های بین‌المللی به کشورهای در حال توسعه و در نظر گرفتن نرخ‌های بهره پایین برای این تسهیلات و تنفس به وام‌های قبلی از جمله مهمترین محورهای مطرح شده به منظور درج در بیانیه پایانی این نشست به شمار می رود.

ضرورت ارتقای همکاری بین‌المللی به منظور بهبود اقتصادی بهتر و مناسب همه کشورها در شرایط پس از پاندمی کرونا و تقویت روند همگرایی جهانی در زمینه سطح درآمد سرانه بین کشورها در مقطع حساس کنونی در این نشست بررسی می شود.

همچنین تداوم حمایت اجتماعی به ویژه برای جمعیت های آسیب پذیر، تقویت سیستم های بهداشت، سرعت بخشیدن به دیجیتالی شدن، انعطاف پذیری و حفظ تاب آوری مالی به منظور حمایت از فعالیت های اقتصادی برای محافظت از مشاغل و درآمد از محورهای مورد تاکید این جلسه است.

همچنین در این نشست پیشنهادهایی مبتنی بر متناسب سازی مجموعه ابزارهای صندوق بین المللی پول با نیازهای کشورهای با درآمد کم و متوسط در طول بهبود اقتصادی آنها، در راستای حمایت از کشورهای در حال توسعه به منظور مدیریت آسیب‌پذیری بدهی ها و جلوگیری از بحران بدهی که موجب تأخیر پیشرفت آنها می‌شود ارایه می‌شود.

گفتنی است «گروه ۲۴» به منظور ایجاد هماهنگی و پیشبرد مواضع کشورهای درحال توسعه در قلمروهای پولی و توسعه مالی در سال ۱۹۷۱ ایجاد شد. هدف اصلی این گروه تضمین منافع کشورهای عضو از طریق هماهنگی سیاست‌های اقتصادی و پولی در مجامع بین‌المللی است. یکی از مهمترین فعالیت‌های گروه ۲۴ توسعه مشارکت کشورهای درحال توسعه در تصمیم‌گیری‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: