کد خبر: ۳۵۶۶۲۲
۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵
0
وزنه بردار دسته ۱۰۶ کیلوگرم کشورمان گفت: هنوز ناکامی در المپیک ریو را هضم نکردم که این اتفاق برایم افتاد.
واکنش علی هاشمی به حذف از المپیک توکیو
 

به گزارش پول نیوز علی هاشمی پس از اوت کردن در المپیک درباره این رقابت‌ها اظهار داشت: رقابت یک ضرب خوب بود و ما طبق برنامه جلو رفتیم، فقط خواستیم فاصله را با حریفان حفظ کنیم و همین راه را ادامه بدهیم. در حرکت دو ضرب هم استراتژی‌مان این بود که هر چیزی که به مدال و رکورد رقبا نزدیک می‌شود را انجام بدهیم. کمی سرگیجه داشتم. وزنه که روی سینه ام بود نمی‌دانستم دارم چه کار می‌کنم! در حرکت آخر عضله چهار سرم کش آمد و تمام زورم را زدم، اما نشد.

وزنه بردار دسته ۱۰۶ کیلوگرم کشورمان در پاسخ به این سوال که انتخاب وزنه‌ها برایش سنگین نبود و آیا نمی‌شد با وزنه‌های پایین‌تر شروع کرد تا در جدول باقی بماند گفت:در المپیک ریو هفتم شدم. اگر با ۲۲۲ شروع می‌کردم و باز هفتم می‌شدم چطور؟ اینجا اگر همین وزنه ۲۲۶ را مهار کرده بودم مدال بود. اگر وزنه پایین‌تر انتخاب می‌کردم شاید بدنم سرد می‌شد. به نظر خودم شرایط بدن با من یار نبود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دیر اضافه شدن شما به کاروان المپیک یکی از دلایل این ناکامی بود؟ اظهار داشت: بیست روز قبل از المپیک تاندون پایم کش آمده بود. عضله ام پاره شده بود و اصلا به دلیل همین مصدومیت به مسابقات آسیایی نرفتم. از ۲۳ فروردین همه چیز تازه برای من شروع شد. من برای المپیک فقط سه ماه تمرین کردم و اگر سه هفته بیشتر تمرین می‌کردم اوضاع فرق می‌کرد. فکر می‌کنم قسمت من این است که در المپیک مدال نگیرم.

هاشمی با بیان اینکه احتمالا این آخرین المپیکش در دوران حرفه‌ای وزنه برداری بود، خاطرنشان کرد:من هنوز المپیک ریو را که در آن هفتم شدم را هضم نکرده ام. حالا اینجا را نمی‌دانم چه کار کنم. گفتم شاید قسمتم نیست. احتمالا این آخرین المپیکی بود که در آن شرکت می‌کردم. شرایط سهمیه گرفتن در وزنه برداری خیلی سخت شده است. پشت سر هم مسابقه داشتیم و من در همین انتخابی‌ها مصدوم شدم. اگر قرار باشد باور کنید اگر اوضاع به همین طریق باشد حتی کیانوش و سهراب و خود بهداد هم اگر باشند در مسابقات شرکت نمی‌کنند. من تشکر می‌کنم از مربی ام، کادر فنی و عوامل فدراسیون. من اگر یک دستم را ببرند اشکم در نمی‌آید، اما اینجا حالم خیلی بد است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: