به گزارش پول نیوز، نسرین علیزاده، افزود: حتما هنگامی که مشغول کارهای ذهنی میشوید هر ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یک بار برای تنظیم قند خون، به مقدار کم از
مواد غذایی مناسب استفاده کنید.
وی اظهارکرد: معمولا افراد برای کاهش سردرد از مواد شیرین مانند شکلات یا آبنبات استفاده میکنند در حالی که مصرف این مواد، فقط چند دقیقه موجب بهبود وضعیت میشود و بعد از آن دوباره سردرد شروع خواهد شد.
علیزاده با بیان اینکه برای بهبود حافظه در کوتاه مدت، باید قند خون تنظیم شود تا نوسان نداشته باشد، افزود: در مواقع سردرد به جای این که از قندهای ساده مانند شکلات و آبنبات کمک بگیرید، بهتر است از موادی استفاده کنید که همراه قند، حاوی فیبر هم باشد تا از نوسانات قند خون جلوگیری کند مانند انواع میوههای خشک مانند توت یا انجیر.
وی ضمن توصیه به اینکه برای بهبود حافظه باید بیشتر از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها استفاده شود، گفت: بارها متخصصان توصیه کرده اند بیشتر از میوهها و سبزیجات رنگی استفاده کنید تا سالمتر بمانید، چون میوهها و سبزیجات رنگی، سبوسها و روغنهای گیاهی منابع خوبی از آنتی اکسیدانها هستند.
علیزاده ادامه داد: مصرف آنتی اکسیدانها میتواند در پیشگیری از بروز اختلالات حافظه موثر باشد به همین دلیل توصیه میشود از سنین جوانی این موضوع را در نظر داشته باشید بنابراین مصرف مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، گریپ فروت، توت قرمز، مرکبات، زیتون، ماهی، آجیل، هویج و... را فراموش نکنید.
وی عنوان کرد: درخصوص جلوگیری از بیماری آلزایمر، رژیمهای غذایی متنوعی توصیه شده و افراد سعی میکنند با فعال نگه داشتن مغزشان، بروز این بیماری را به تعویق بیندازند.
علیزاده سرب و آلومینیوم را عاملی برای بروز بیماری آلزایمر دانست و گفت: افرادی که در معرض سرب مانند هوای آلوده قرار دارند و همچنین افرادی که از ظروف خش دار و نامناسب برای پخت و پز استفاده میکنند، ممکن است دچار مسمومیت با آلومینیوم و سرب شوند.
منبع: سلامت