به گزارش پول نیوز، محققان در چین میگویند استفاده از جایگزین
نمک میتواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. اما کارشناسان میگویند نتایج این مطالعه لزوماً در جوامعی مانند ایالات متحده به دلیل رژیمهای غذایی مختلف و مصرف بیشتر غذاهای فرآوری شده صدق نمیکند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، محققان پیشنهاد میکنند که میوه و سبزیجات بیشتری را به عنوان یکی از راههای کاهش مصرف سدیم بدون استفاده از جایگزینهای نمک، مصرف کنید. تغییر نمک سفره به جایگزین نمک میتواند به کاهش خطر سکته مغزی در افراد بالای ۶۰ سال با سابقه فشار خون بالا یا سکته مغزی قبلی کمک کند.
این یافته ها، بر اساس مطالعهای است که این هفته در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده است. این تحقیق شامل نزدیک به ۲۱۰۰۰ شرکت کننده بود و در ۶۰۰ روستا در مناطق روستایی پنج استان در چین انجام شد.
منبع: اقتصاد آنلاین