قند اگرچه اغلب در
غذاها و نوشیدنیهای محرک وجود دارد، ولی بهتنهایی ریفلاکس اسید معده را تحریک نمیکند. در اینجا مواردی ذکر شده است که باید درباره رفلاکس اسید معده و قند مصرفی بدانید.
مصرف شکر در مقادیر کم و بدون افزودن مواد محرک بهطورکلی تأثیری در ریفلاکس اسید نخواهد داشت. بهعنوانمثال، عسلهای خالص، مربا به طور معمول علائم شما را تحریک نمیکنند. قند موجود در غذاهای تحریککننده یا قند مصرفی همراه با مواد غذایی محرک ممکن است باعث بروز علائم مختلفی شود.
منبع: اقتصادآنلاین