کد خبر: ۳۶۱۰۱۰
۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۹
0
متخصص گوش، حلق و بینی گفت: آلرژی از دسته بیماری‌هایی است که علائم آن با شروع فصل‌های بهار و پاییز افزایش می‌یابد و راهی هم برای فرار از آن نیست بلکه فقط باید این علائم را کنترل کرد.
آلرژی فصلی قابل پیشگیری است؟
محمد اجل لوئیان متخصص گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن با اشاره به شروع فصل پاییز و افزایش میزان آلرژی در این فصل از سال گفت: آلرژی در تمامی فصل‌ها وجود دارد، اما در ابتدای دو فصل بهار و پاییز بیشتر می‌شود. با تغییرات آب و هوایی در فصل پاییز، آلرژی بیشتر بروز و ظهور می‌کند.

وی افزود: بعضی وقت‌ها می‌توان فهمید آلرژی با چه عاملی تشدید شده است که باید از آن‌ها دوری کرد، اما آلرژی فصلی بواسطه تغییرات فصلی، افزایش ریزذره‌ها و آلودگی می‌تواند تشدید شود و نمی‌توانیم آن را کنترل کنیم. افرادی که دچار آلرژی فصلی می‌شوند معمولا افراد مستعدی هستند و زمینه‌های آلرژی هم دارند. علائم در این افراد به صورت آبریزش، ترشح و خارش بینی بروز می‌کند که در موارد خفیف نیاز به دارو نیست و صرفا با شستشوی بینی علائم برطرف می‌شود، اما افرادی که علائم شدید دارند؛ بینی آن‌ها بسته شده و حس بویایی کم شده یا از بین رفته و حتی اختلال در خواب دارند باید از دارو استفاده کنند. درمان حدود ۳ ماه طول می‌کشد و فرد تا سال دیگر نیازی به مصرف دارو ندارد.

اجل لوئیان در رابطه با واکسن‌های اختصاصی درمان آلرژی گفت: در مواردیکه افراد خودشان علاقمند به پیگیری باشند و مرکز هم تمایل به ادامه کار علمی داشته باشد می‌توان از این واکسن‌ها استفاده کرد که معمولا برای موارد خاص مثل گرده‌ها و برخی مواد غذایی کاربرد دارد و ربطی به فصل ندارند و فرآیند درمان می‌تواند ۳ تا ۴ سال هم طول بکشد. شرط اول علاقه و اراده فرد است و شرط دوم اطمینان از صحیح بودن عملکرد مرکزی است که به آن مراجعه می‌شود.

وی توصیه کرد: افرادی که می‌دانند به چه موادی آلرژی دارند به این مراکز مراجعه کنند و تحت درمان قرار بگیرند.

متخصص گوش، حلق و بینی کشورمان با تاکید بر اینکه آلرژی فصلی قابل پیشگیری نیست گفت: ممکن است مکان زندگی در بروز علائم این افراد مرتبط باشد که در صورت امکان باید محل زندگی را عوض کرد و از مکان مورد نظر دور شد. اگرچه اغلب مردم نمی‌توانند اینکار را انجام دهند به همین دلیل عملا نمی‌توان از آلرژی فصلی پیشگیری کرد بلکه فقط می‌توان با مراجعه به پزشک آن را کنترل کرد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: