کد خبر: ۳۶۱۴۹۲
۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
0
وزیر نیرو گفت: ما به شدت از توسعه نیروگاه اتمی حمایت می‌کنیم، زیرا این نیروگاه‌ها برای شبکه برق کشور ضروری است و زمینه پایداری شبکه و تنظیم فرکانس را به وجود می‌آورد.
حمایت وزیر نیرو از توسعه نیروگاه‌های اتمی
علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو با اشاره به منابع تامین انرژی در حوزه برق کشور گفت: ما ۸۸ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاهی داریم که از این میان ۱۲ هزار مگاوات مرتبط با حوزه برق‌آبی، هزار مگاوات مرتبط با انرژی هسته‌ای و نزدیک به ۹۰۰ مگاوات مرتبط با برق تجدیدپذیر و مابقی از طریق گاز طبیعی تامین می‌شود.

وزیر نیرو در بیان اینکه مجموع مصارف سوخت نیروگاه‌های حرارتی معادل انرژی گاز طبیعی ۸۲ میلیارد متر مکعب است، گفت: وزارت نیرو برنامه دارد، توسعه نیروگاه‌های حرارتی به میزان ۳۵ هزار مگاوات را در قالب ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، تکمیل واحد بخار نیروگاهی گازی و ارتقای توان نیروگاه‌های با راندمان پایین نزدیک به ۲۰ درصد دنبال می‌شود.

*برنامه ۴ ساله وزارت نیرو برای افزایش ۳۵ هزار مگاواتی تولید برق

وی ادامه داد: محور اجرای توسعه ۳۵ هزار مگاواتی برق حرارتی کاهش مصرف سوخت است و در حقیقت این مسئله با توسعه واحد‌های بخار نیروگاه گازی و ارتقای بازده نیروگاه‌های فرسوده انجام می‌شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به برنامه ارتقای بازدهی نیروگاه‌ها گفت: این برنامه ۳۵ هزار مگاواتی ۴ ساله است و پس از آن هیچگونه افزایش مصرف سوختی نسبت به وضع موجود نخواهیم داشت، زیرا با حذف نیروگاه‌های پرمصرف ظرفیت سوختی برای سایر نیروگاه‌ها به وجود خواهد آمد.

*از توسعه نیروگاه اتمی به شدت حمایت می‌کنیم

محرابیان با اعلام حمایت از توسعه نیروگاه‌های اتمی در کشور گفت: ما به شدت از توسعه نیروگاه اتمی حمایت می‌کنیم، زیرا این نیروگاه‌ها برای شبکه برق کشور ضروری است و زمینه پایداری شبکه و تنظیم فرکانس را به وجود می‌آورد.

وی افزود: بازدهی نیروگاه بوشهر بیش از ۱۰۰ درصد بوده و با اینکه ظرفیت این نیروگاه ۱۰۰۰ مگاوات است، بعضا تا ۱۰۳۰ تا ۱۰۴۰ مگاوات نیز برق تولید کرده است.

وزیر نیرو در پایان گفت: بخشی از برنامه افزایش ظرفیت تولید برق وزارت نیرو بر مبنای توسعه نیروگاه‌های اتمی استوار است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: