کد خبر: ۳۶۲۲۰۲
۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
0
مدیرعامل بانک توسعه تعاون گفت: نظام پیشنهادها مانند اتاق فکر و مرکز خلاقیت سازمان عمل کرده و امیدواریم مبنای حرکت، رشد و بالندگی بانک و همچنین راهی به سوی مدیریت مشارکتی باشد.
نظام پیشنهادها راهی به سوی مدیریت مشارکتی است
حجت اله مهدیان در پنجمین جلسه شورای نظام پیشنهاد‌های بانک توسعه تعاون که با حضور اعضاء برگزار شد ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای استقرار نظام پیشنهاد‌ها در بانک، افزود: به طور قطع وجود چنین نظامی در یک سازمان و ساماندهی پیشنهاد‌ها و ایده‌های ارائه شده از سوی کارکنان که درگیر فعالیت‌های عملیاتی بانک هستند، می‌تواند منشا تحول بانک باشد.

رییس شورای نظام پیشنهاد‌های بانک توسعه تعاون با بیان اینکه ممکن است افراد بر اساس یک جرقه فکری و ایده خام پیشنهاد‌هایی را مطرح کنند که کامل نباشد توصیه کرد دبیرخانه با دید باز و با نگاه یاری دهنده آن موضوع را بررسی کرده و به پیشنهاد دهنده بازخورد مناسبی ارائه کنند.

وی، همچنین لزوم برنامه‌ریزی مناسب برای مشارکت بیشتر کارکنان را خواستار شد و بر اجرای پیشنهاد‌های مصوب در کمترین زمان ممکن توسط واحد‌های سازمانی تأکید کرد.

در ادامه این جلسه ایرج شیخ زاده معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک با ارائه گزارشی پیرامون شکل گیری نظام پیشنهاد‌ها در بانک افزود: باید این نظام با اولویت‌های کاری و برنامه‌های درون سازمانی پیوند بخورد و به عنوان یک ابزار برای ارتقاء و توسعه بانک مورد استفاده مدیران قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به تغییرات مدیریتی، سیاست‌های جدیدی برای نظام پیشنهاد‌ها در نظر گرفته شده است که از مهمترین آن می‌توان به اصلاح و بازنگری دستورالعمل نظام پیشنهاد‌ها اشاره کرد که ضمن تسریع در ارزیابی پیشنهادها، زمینه مشارکت کلیه واحد‌های بانک را به همراه خواهد داشت.

گفتنی است در ادامه این جلسه ۸ پیشنهادی که توسط کمیته‌های تخصصی مورد تأیید قرار گرفته بود توسط دبیر شورای نظام پیشنهاد‌ها مطرح شد که از این تعداد، ۶ پیشنهاد مورد تأیید اعضاء قرار گرفت که یکی از مهمترین آن‌ها بهره مندی مستمری بگیران و وظیفه بگیران بانک از خدمات رفاهی، همانند کارکنان نظام بانکی کشور بود.

در آخر دبیر شورای نظام پیشنهاد‌های بانک توسعه تعاون ابراز امیدواری کرد با توجه به ایجاد ارتباط بین پیشنهاد‌های مصوب و نظام برنامه‌ریزی و پایش بانک، این پیشنهاد‌ها با جدیت بیشتری توسط واحد‌های سازمانی مورد توجه قرار گرفته و به اجرا درآیند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: