کد خبر: ۳۶۳۶۸۰
۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۴
0
عصاره دارچین به طور مؤثر، از انباشتگی آمیلوئید بتا و پروتئین تائو که از مشخصه‌های بیماری آلزایمر هستند، جلوگیری می‌کند.
اثربخشی دارچین در پیشگیری از آلزایمر

دارچین با نام علمی Cinnamomum verum درختچه‌ای کوچک و همیشه‌سبز به ارتفاع ۵ تا ۷ متر است که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. از پوست این درختچه به عنوان ادویه در غذا‌ها استفاده می‌شود؛ اما علاوه بر آن از خواص و فواید پزشکی فراوانی برخوردار است.

دارچین حاوی میزان قابل‌توجهی از ترکیبات با قدرت آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود، مقابله می‌کند و فعالیت مغز را افزایش می‌دهد و فشار‌های عصبی را از بین می‌برد.

ترکیباتی در دارچین وجود دارد که از بروز زوال عقل و مشخصاً پارکینسون جلوگیری می‌کند. عصاره دارچین به‌طور مؤثر از انباشتگی آمیلوئید بتا و پروتئین تائو (Tau) که از مشخصه‌های بیماری آلزایمر هستند، پیشگیری می‌کند. دارچین دارای اثرات محافظت‌کننده سیستم عصبی است که باعث پیشگیری و کنترل استرس اکسیداتیو و پروتئین‌های التهابی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، این ادویه همچنین در کمک به کاهش روند پیشرفت بیماری پارکینسون نیز مؤثر است. نتایج مطالعه‌ای که روی موش‌های مبتلا به پارکینسون انجام شد، نشان داد که مصرف دارچین به محافظت از نورون‌ها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد عضلانی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: