کد خبر: ۳۶۴۴۴۹
۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
0
مدیر عامل موسسه اعتباری ملل با اشاره به تصمیم این موسسه برای افزایش سرمایه دو برابری گفت: سرمایه این موسسه پس از افزایش سرمایه که از محل آورده نقدی سهامداران است در مرحله اول از ۱۰ به ۲۰ هزار میلیارد ریال و در مرحله بعد از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها به ۴۰ تا ۴۵ هزار منیلیارد ریال تا نیمه سال آینده می‌رسد.
سرمایه موسسه ملل به ۴۵ هزار میلیارد ریال افزایش می‌یابد
سید امین جوادی امروز در نشست خبری با اشاره به ورود این موسسه به سی و پنجمین سال فعالیت خود و با بیان اینکه نظام بانکی و به تبع آن موسسه اعتباری ملل تمام تلاش خود را در جهت رشد و شکوفایی کشور به کار گرفته اند، اظهارداشت: در کشور نمی‌توان پروژه بزرگی بیابید که بدون کمک شبکه بانکی شکوفا شده باشد.

وی ارائه تسهیلات و استمهال وام‌ها در دوران همه گیری بیماری کرونا از سوی بانک‌ها را یادآور شد و گفت: شبکه بانکی و موسسه ملل همواره در راستای اجرای دستورات دولت و بانک مرکزی آماده بوده اند.

جوادی در ادامه درباره موضوع تبدیل وضعیت موسسه و ارتقای آن ضمن اشاره به شروط چهارگانه بانک مرکزی برای این موسسه برای تبدیل وضعیت گفت: افزایش سرمایه تا دو برابر و فروش دارایی‌ها دو شرط بسیار مهم از چهار شرط بانک مرکزی است که این موسسه گام‌های جدی برای اجرای این دو شرط برداشته است.

وی ادامه داد: در مرحله نخست، افزایش سرمایه از ۱۰ به ۲۰ هزار میلیارد ریال از محل آورده نقدی سهامداران و در مرحله نهایی و از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها به ۴۰ تا ۴۵ هزار میلیارد ریال خواهد رسید. این اتفاق در نیمه سال ۱۴۰۱ رخ می‌دهد.

مدیر عامل موسسه اعتباری ملل با بیان اینکه شرط دوم بانک مرکزی یعنی فروش دارایی‌ها نیز آغاز شده است، افزود: در تلاشیم تا دو شرط مهم یعنی افزایش دو برابری سرمایه و فروش دارایی‌ها را تا پایان سال جاری محقق کنیم.

وی با تاکید بر اینکه موسسه ملل تمامی خدمات بانکی از جمله ساتنا، پایا، شتاب و ... را همچون بانک‌های دیگر ارائه می‌کند، گفت: تنها ارائه دسته چک در حیطه موسسات اعتباری نیست که امیدواریم با تحقق شروط بانک مرکزی و همراهی و همدلی مسوولان در جهت ارتقای موسسه، این خدمت را نیز به مردم عزیز و مشتریان ملل ارائه کنیم.

جوادی در ادامه با رد خبر ادغام موسسه کاسپین در این موسسه اعتباری تصریح کرد: ما اجرا کننده دستورات بانک مرکزی هستیم. در گذشته نیز با تصمیم مسوولان چندین تعاونی اعتباری از جمله وحدت را مدیریت کردیم. در مووضع تعاونی وحدت ما اجازه پرداخت وجوه سپرده گذاران تا سقف ۱۰ میلیارد ریال را داشتیم که حدود ۹۷ درصد سپرده گذاران را شامل می‌شود.

مدیر عامل موسسه اعتباری ملل در ادامه نشست خبری خود، به ظرفیت و پتانسیل‌های موجود در حوزه گردشگری کشور در مقایسه با سایر کشور‌ها پرداخت و با اشاره به هزینه کم و درآمد و اشتغال زایی این صنعت در کشور گفت: در بخش گردشگری نیز موسسه ملل در محدوده چارچوب مجوز‌های قانونی بانک مرکزی اقدام به سرمایه گذاری در چندین شهر، چون گرگان، مشکین شهر اردبیل، کهنوج و تربت حیدریه کرده است.

وی در ادامه به حضور این موسسه در خارج از مرز‌ها اشاره و ضمن تاکید بر اینکه این موسسه حتی یک ریال نیز از کشور خارج نکرده است، افزود: در چند سال گذشته توانسته ایم در کشور قزاقستان از طریق لیزینگ اقدام به خریداری ماشین آالات کشاورزی و کشت گندم، جو و کلزا در این کشور کنیم. این سرمایه گذاری با توجه به کم آبی کشور می‌تواند الگوی خوبی برای سرمایه گذاری در کشور‌های دیگر، چون اوکراین برای تامین غلات کشور باشد.

جوادی به سهم و رتبه مناسب موسسه ملل در بین بانک‌های خصوصی در حوزه بازار پولی اشاره و عنوان کرد: این موسسه حتی در حوزه بانکداری الکترونیکی نیز جزو اولین‌ها به شمار می‌رود و توانسته سرمایه گذاری بسیار خوبی در این حوزه داشته باشد. هرچند این بخش نیازمند بازنگری در نرخ کارمزد و خدمات است، چراکه سرمایه گذاری بسیار گران و بازگشت سرمایه بسیار ناچیز است.

وی با رد افزایش نرخ کارمزد خدمات بانکی گفت: مسوولان و مردم باید اجازه دهند شبکه بانکی متناسب با هزینه‌های صورت گرفته در بخش خدمات الکترونیکی که بسیار هم پر هزینه است، درآمد کسب کنند تا در نهایت به بهبود خدمات و رقابتی‌تر شدن فضا منجر شود.

مدیر عامل موسسه اعتباری ملل با اشاره به پرداخت ۸۲۰۰ فقره تسهیلات ودیعه مسکن توسط این موسسه گفت: این موسسه تعهدات خود در این حوزه را که حتی از برخی از بانک‌ها نیز بیشتر است، انجام داده و خواهد داد.

وی در ادامه به انجام مسوولیت‌های اجتماعی موسسه ملل اشاره کرد و افزود: ساخت ۱۵ خانه بهداشت، تامین تجهیزات مورد نیاز برای بیماران کرونایی، چون اکسیژن و کمک‌های بلاعوض با دانش آموزان و کمک به اشتغالزایی پایدار را از جمله موارد مسوولیت‌های اجتماعی موسسه ملل برشمرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: