April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۶۴۶۷۵
۲۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
0
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به بیان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ترافیک راه حل علمی دارد، گفت: با انجام مطالعات تطبیقی و بومی سازی آن، ما نیز قادر به حل این مشکل خواهیم بود.
راه حل مشکل ترافیک تهران چیست؟
سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در صفحه شخصی خود در اینستاگرام اظهارداشت: سال‌هاست مسئله ترافیک به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های زندگی شهری عنوان می‌شود. این موضوع باعث کاهش کیفیت زندگی، اتلاف وقت مردم، آلودگی هوا و صدا و همچنین تهدیدی برای سلامتی شهروندان شده است.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که بسیاری از شهر‌های جهان با چنین پدیده‌ای مواجه بوده اند، اما با مطالعه و برنامه ریزی مناسب، موفق به حل این مشکل شدند.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ‏‎همان‌طور که مقام معظم رهبری هم فرمودند ترافیک راه حل علمی دارد؛ بنابراین با انجام مطالعات تطبیقی و بومی سازی آن، ما نیز قادر به حل این مشکل خواهیم بود.

تشکری هاشمی گفت: ‏‎از مهم‌ترین راهکار‌های تجربه شده در دنیا، توسعه و تقویت زیرساخت‌های شهر هوشمند و ارائه خدمات برخط، توسعه حمل و نقل عمومی با رویکرد: سریع، پاک، ارزان و در دسترس، همچنین مطمئن، ایمن و یکپارچه با محوریت خطوط مترو و اتوبوسرانی، تغییر رویکرد از شهر خودرو محور به شهر انسان محور، توسعه حمل و نقل پاک و ترویج پیاده روی، نظم بخشی و انضباط در تردد خودروها، اصلاح فرهنگ رانندگی و اعمال قوانین سختگیرانه در برخورد با قانون شکنان بوده است.

وی گفت: باید توجه داشت دستیابی به این آرمانشهر نیازمند مشارکت همه مردم و همکاری تمامی سازمان‌های مرتبط است.

این عضو شورای شهر گفت: کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در اجرای منویات مقام معظم رهبری و به منظور فراهم آوردن فضای مطبوع در ترافیک شهری، از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌های مسئول در ترافیک خصوصا شهرداری تهران و پلیس راهنمایی و رانندگی پیشگام در رفع موانع و بکارگیری تمامی ظرفیت‌ها خواهد بود.

تشکری هاشمی خاطر نشان کرد: جبران فوری کاستی‌ها در دو بخش مترو و اتوبوسرانی و انضباط بخشی به تردد‌ها از جمله این حرکت خواهد بود.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: