کد خبر: ۳۷۶۹۵۳
۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰
0
اهمیت جایگاه و حساسیت عملکرد صندوق تامین خسارت‌های بدنی در دو حوزه ماموریت حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی تعریف می‌شود.
مأموریت حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی از وظایف قانونی صندوق به شمار می‌رود
مهندس مجید بهزادپور که در آیین معارفه مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: خدمت بی منت به اقشار آسیب پذیر و معسر، مهمترین وظیفه‌ای است که بر دوش این مجموعه حاکمیتی نهاده شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی با آرزوی موفقیت برای "مهدی قمصریان" در دوران تصدی صندوق تامین خسارت‌های بدنی بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر با نهاد ناظر و دستگاه‌های ذیربط تاکید کرد و گفت: در سال گذشته با اجرای طرح مهم رسیدگی در مرحله دادسرا، زمان رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی و فرایند پرداخت خسارات به یک دهم کاهش یافته و امید است که این روند همچنان ادامه پیدا کند.

وی با تشریح فعالیت‌های صندوق در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: تنها از محل فعال سازی سامانه ۱۳ و سرعت بخشی به ماموریت‌های محوله، بیش از ۹۵۰ میلیارد ریال به منابع صندوق افزوده شده است.

رئیس شورای عالی بیمه راه اندازی سامانه پرداخت آنلاین صندوق و اتصال آن به سامانه "ثنا" قوه قضائیه را از دیگر اقدامات این مجموعه حاکمیتی توصیف کرد و افزود: صندوق تامین خسارت‌های بدنی با تکمیل شعب استانی و بهره مندی از سرمایه انسانی مبتکر، متخصص و چابک، خدمات موثری را عرضه کرده که باید بیش از پیش توسعه یابد.

وی از مدیرعامل جدید صندوق تامین خسارت‌های بدنی و همکاران وی خواست تا با بهره گیری از تجارب نهادناظر صنعت بیمه در امور توسعه و سرمایه گذاری در این حوزه نیز موفق عمل کنند.

بر اساس این گزارش، سید عباس حسینی _ معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی_ ضمن تشریح ظرفیت‌های ارزشمند صنعت بیمه در مسیر خدمت به مردم، اظهار داشت: حرکت در چارچوب قانون و رعایت مفاد آن از مهمترین ماموریت‌هایی است که باید از سوی دستگاه‌های اقتصادی و اجتماعی کشور دنبال شود.

وی بر ضرورت جوانگرایی در صندوق تامین خسارت‌های بدنی و نهاد‌های مشابه تاکید کرد و گفت: جوانان اندیشمند، خلاق و متعهد برای برون رفت از مشکلات و بحران‌های موجود راهکار‌هایی دارند که می‌توان از این ظرفیت‌ها برای اداره کشور استفاده شود.

معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد، روند اصلاحات اقتصادی را در ایران قابل قبول ارزیابی کرد و افزود: شفافیت عملکردی در دولت سیزدهم از مهمترین عوامل اعتمادسازی در سطح جامعه است که فرهنگ مطالبه گری را گسترش خواهد داد.

سیدعباس حسینی در پایان از ضرورت هم راستایی سازمان‌ها با مجموعه دولت و حاکمیت سخن گفت و اظهار داشت: یکی از روش‌های مقابله با فساد، افزایش ضریب شفافیت است و در همین راستا تلاش می‌کنیم تا تمامی فعالیت‌های بیمه‌ای در کشور در معرض دید آحاد جامعه قرار گیرد.

در ادامه این نشست، مهدی قمصریان با ابراز خرسندی از حضور معاون بانک و بیمه وزیر اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی، اعضای هیات عامل نهادناظر، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران و کارکنان صنعت بیمه در این آیین به برخی چالش‌ها و راهکار‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی اشاره کرد.

وی در همین راستا اظهارداشت: فرایند تحول دیجیتال، فرهنگسازی و اصلاح مقررات غیر ضروری، یکپارچه سازی سامانه ها، سرعت بخشی به فرایند بررسی پرونده تا پرداخت خسارت و در نهایت گسترش سرمایه گذاری‌های مولد از برنامه‌هایی است که با جدیت دنبال خواهد شد.

شایان ذکر است که پیش از این مهندس مجید بهزادپور، سمت مدیرعاملی صندوق تامین خسارت‌های بدنی را بر عهده داشت.

اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: