April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۷۷۹۲۳
۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۰۰
0
روغن کانولا یک روغن پخت و پز همه‌کاره با طعمی ملایم است. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، این روغن سومین روغن پرمصرف در جهان است. کانولا همچنین روغنی مفید برای سلامت شماست، زیرا سرشار از اسید‌های چرب مفید است.
سومین روغن پرمصرف جهان و فواید آن
هیچ کربوهیدراتی در روغن کانولا وجود ندارد و بار گلیسمی این روغن نیز صفر است. تمام کالری موجود در روغن کانولا از چربی موجود در آن ناشی می‌شود. البته میزان زیادی از این چربی را «چربی‌های مفید» تشکیل می‌دهند.

تنها چهار گرم چربی غیراشباع چندگانه در روغن کانولا وجود دارد. اسید‌های چرب غیراشباع چندگانه (PUFAs) اسید‌های چرب ضروری هستند، به این معنی که بدن شما آن‌ها را نمی‌سازد، بنابراین باید آن‌ها را به واسطه مصرف غذا‌ها دریافت کنید.

روغن کانولا دارای خصوصیات اسید‌های چرب سالم است، زیرا حاوی مقادیر کمی چربی اشباع بوده و بیشتر آن از چربی تک غیر اشباع تشکیل شده است. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برای تقویت سلامت قلب، مقدار چربی اشباع در رژیم‌های غذایی خود را کاهش داده و آن را با چربی‌های تک غیر اشباع یا چند غیر اشباع جایگزین کنید.

همچنین این روغن به عنوان یک منبع عالی از چربی‌های اشباع‌نشده چندگانه، می‌تواند مقادیر مناسبی از اسید‌های چرب امگا۶ (لینولئیک اسید) و اسید‌های چرب امگا ۳ (آلفا-لینولنیک) را تأمین کند. ۱۲۷۹ میلی گرم امگا ۳ در یک قاشق غذاخوری روغن کانولا وجود دارد. اسید‌های چرب امگا ۳ در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، آلزایمر، سرطان، تخریب ماکولای وابسته به سن، آرتریت روماتوئید و خشکی چشم مؤثرند.

همچنین ۲۶۱۰ میلی گرم امگا ۶ در یک قاشق غذاخوری از این روغن یافت می‌شود. اسید‌های چرب امگا ۶ در تقویت عملکرد و تولید سلول‌های سالم کمک نقش دارند و برای رشد طبیعی مغز جنین و نوزادان از اهمیت بسیاری برخوردارند.

تحقیقات نشان می‌دهند که اسید‌های چرب موجود در روغن کانولا می‌توانند تأثیر مفیدی بر سطح کلسترول داشته باشند و موجب کاهش التهاب شوند.

علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت نیز می‌توانند از روغن کانولا استفاده کنند. از دیگر مزیت‌های روغن کانولا، این است که به کاهش قند خون کمک می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: