کد خبر: ۳۷۸۰۱۲
۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
0
مدل‌های هوش مصنوعی در بسیاری از حوزه‌ها کاربرد دارد، اما در حوزه صدا به توسعه بیشتری نیاز دارد.
هوش مصنوعی در حوزه صدا به توسعه بیشتری نیاز دارد
فناوری هوش مصنوعی (AI) و یادگیری عمیق (DL) به طور فزاینده‌ای در حال محبوب شدن است و دلیل آن نیز، این است که بخش فناوری اطلاعات پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته و برنامه‌های کاربردی جدید، به طور مداوم در حال رشد هستند.

تشخیص چهره، سیستم‌های کمک راننده، خودرو‌های خودران و ... به طور فزاینده‌ای در حال توسعه و استفاده هستند. چیزی که زمانی تخیلی محسوب می‌شد، اکنون به واقعیت تبدیل شده است.

امروزه ربات‌ها بیشتر از قبل جایگزین انسان شده اند و همین امر در کنار تمام مزایا، نگرانی‌هایی را نیز به وجود آورده است. به عنوان مثال شباهت صدای تولید شده توسط کامپیوتر به صدای انسان، و همچنین پتانسیل هوش مصنوعی برای تقلید صدای انسان، باعث نگرانی هنرمندان و فعالان حوزه صدا شده است.

اما باید گفت که هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد که هوش مصنوعی صنعت صدا را در دست بگیرد، زیرا میل به صدای انسان به این زودی‌ها از بین نمی‌رود. صدا‌های واقعی حداقل به عنوان یک مدل اولیه، همیشه مورد نیاز خواهند بود.

میکروفون

با اینکه پلتفرم‌ها و شرکت‌های بسیاری از جمله Google Translate، Google Assistant، آمازون، یوبی سافت، سونیک و ... تلاش زیادی برای توسعه صدا‌ها با هوش مصنوعی انجام داده اند، اما مردم صدا‌های مصنوعی را دوست ندارند و این باعث می‌شود شرکت‌ها مجبور شوند بیشتر روی توسعه این حوزه تلاش کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: