مدیر سیستم‌ها، برنامه و بودجه گل‌گهر مطرح کرد:
کد خبر: ۳۸۱۲۲۷
۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۰
0
مدیر سیستم ها، برنامه و بودجه شرکت گل گهر گفت: امروزه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های اصلی سازمان‌ها، دستیابی به روش‌هایی برای بهبود فرآیندهاست. به همین منظور سازمان‌ها با اتخاذ رویکرد‌ها و انتخاب الگو‌های متعدد و مورد نیاز سازمان، فرآیند‌های کسب‌وکار را در مجموعه خود مدیریت می‌کنند و از این طریق میزان کارایی و اثربخشی این فرآیند‌ها را می‌سنجند.
فرآیندمحوری از ارکان مهم تعالی سازمانی
مهندس محمد اسدی در گفتگو با اخبارفلزات افزود: شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در سال ۱۳۹۳ پروژه «شناسایی و تدوین فرآیند‌های کسب‌وکار» را تعریف و بر اساس مدل مرجع  «APQC» شناسنامه فرآیند و جریان گردش کار برای هر یک از فرآیند‌ها شناسایی و تدوین شده است.

وی ادامه داد: در نظام مدیریت فرآیندی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، برای تمامی فرآیند‌ها شناسنامه‌ای بر اساس نمودار «SIPOC» شامل مالک، تأمین‌کننده، ورودی، فعالیت‌ها، خروجی، مشتری و شاخص‌ها تهیه شده است.

اسدی تاکید کرد: در شرکت گل‌گهر برای تمامی فرآیندها، شاخص‌های عملکردی در قالب برنامه‌ریزی عملیاتی تعریف شده است و مالکین فرآیند‌ها براساس دوره زمانی سه ماهه، مسئولیت پایش فرآیند‌های خود (برنامه‌های عملیاتی) را بر عهده دارند. نتیجه اندازه‌گیری شاخص‌ها تحلیل و در جلسات درون‌واحدی مورد بررسی قرار می‌گیرند. سپس برخی از این نتایج و تحلیل‌ها بر حسب ضرورت در جلسات شورای معاونین شرکت ارائه و پروژه‌های بهبود مورد نیاز برای فرآیند‌ها تعریف می‌شوند.

مدیر سیستم ها، برنامه و بودجه گل گهر اظهار کرد: در شرکت گل‌گهر برای بهبود و نوآوری فرآیند‌های سازمانی رویکرد‌هایی اتخاذ و جاری‌سازی شده است که از جمله این رویکرد‌ها می‌توان به نظام بهبود شش سیگما، نظام پیشنهادها، سیستم مدیریت آراستگی، بروزرسانی برنامه‌های عملیاتی واحد‌ها بر حسب نیاز و ضرورت، تعریف پروژه‌های تحقیقاتی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی اشاره کرد.

لازم به ذکر است در سال ۱۴۰۰ شرکت گل گهر جهت پیشبرد یکپارچه سیستم‌های مختلف جاری در سازمان اقدام به پیاده سازی مدل تعالی سازمانی کرد و در همین راستا موفق به کسب تقدیر نامه ۴ستاره در سطح جایزه ملی تعالی سازمانی شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: