کد خبر: ۳۸۳۲۱۲
۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
0
ستاد توسعه زیست فناوری فراخوانی برای پژوهشگران حوزه بیوتکنولوژی، در راستای هدفمندسازی پژوهش‌ها منتشر کرد.
پروژه‌های پژوهشی حوزه زیست‌فناوری هدفمند می‌شود
یکی از موثرترین عوامل در تجاری‌سازی و تولید محصول از پژوهش‌ها؛ تعریف پروژه‌های تحقیقاتی بر مبنای نیاز مشتری و صنایع است.

شاید عدم همخوانی و بی هدفی در انجام پژوهش‌ها باعث شده که ایران با وجود دارا بودن حجم بالایی از مقالات و تحقیقات علمی نتوانسته به خوبی از دستاورد‌های آن‌ها بهره بگیرد. در واقع زمانی می‌توانیم از پژوهش‌ها در کشور به خوبی استفاده کنیم که این کار مبتنی بر بوم، فرهنگ و نیاز‌های واقعی انجام شود در غیر این صورت، درصد بالایی از این تلاش‌ها به ثمر نمی‌نشیند.

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با استناد به همین موضوع و با هدف کاربردی کردن پژوهش‌ها، اقدام به انتشار فراخوانی کرده است تا تعریف پروژه‌های پژوهشی با استفاده از نیاز‌های صنایع مشتری فناوری‌های زیستی انجام شود.

یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های این کار، تسهیل تجاری‌سازی فناوری‌های زیستی در کشور است. این فراخوان مخاطبانی، چون پژوهشگران حوزه‌های مرتبط با زیست‌فناوری، دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و صنایع مشتری فناوری‌های زیستی را هدف قرار داده است.

در این فراخوان اعلام شده که پروژه‌ها باید مبتنی بر مستنداتی از نیاز واقعی صنایع هدف باشند.

پژوهش کاربردی در زیست‌فناوری ناظر به بوم کشور ما، نیازمند شناخت دقیق بازار هر یک از محصولات یا فناوری‌هایی است که می‌خواهند در یک فرایند پژوهشی توسعه یابند. این شناخت دقیق بازار به فناوران کمک می‌کند که محصول یا فناوری دقیقاً مطابق نیاز‌های فنی و قیمتی بازار توسعه دهند.

مجریان این طرح‌ها هم می‌توانند از میان متخصصان بیوتکنولوژی، مدیریت فناوری، سیاستگذاری فناوری، مهندسی شیمی و مهندسی محیط زیست باشند.

این فراخوان تاکید دارد که تیم‌ها یا افراد در اجرای طرح‌ها یا پروژه‌های خود مواردی، چون تعیین صنایع هدف، احصاء دقیق نیازمندی‌های زیست‌فناورانه صنایع تعیین شده، بررسی نیاز‌های فناورانه از لحاظ امکان‌سنجی پژوهشی و تجاری‌سازی و تعریف پروژه‌های پژوهشی به همراه برنامه زمان‌بندی و خروجی‌های دقیق مورد انتظار در هر فاز را مدنظر قرار دهند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: