April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۳۵۱۲
۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۰
0
دکتر محمد‌علی زارعیان درباره خواص تره اظهار کرد: تره از دیدگاه طب ایرانی دارای طبع گرم است و برای افراد سردمزاج، سبزی مفیدی است.
این سبزی برای افرادی که مداوم دچار سر‌درد می‌شوند مضر است
دکتر محمد‌علی زارعیان درباره خواص تره اظهار کرد: تره از دیدگاه طب ایرانی دارای طبع گرم است و برای افراد سردمزاج، سبزی مفیدی است.

وی افزود: سبزی تره از مخلفات مناسب و مفید برای خوردن همراه غذا در بیماران مبتلا به کبد چرب است البته افرادی که از سردرد رنج می‌برند باید در خوردن آن محتاط باشند، کوکوی تره یکی از غذا‌های مناسب در درمان بیماران مبتلا به هموروئید (بواسیر) است.

این دستیار تخصصی طب ایرانی تصریح کرد: سبزی تره اگر با غذا و بعد از آن خورده شود به هضم غذا کمک می‌کند و مانع ترش شدن غذا مى‌‏شود و مزاج را لینت مى‌‏دهد و نیروى جنسى را تقویت مى‏‌کند.

زارعیان خاطرنشان کرد: مصرف مداوم تره می‌تواند چشم را آزرده کند و لثه‌ها را تحث تأثیر قرار دهد و ضعیف کند همچنین گرم‌مزاجان نیز از خوردن آن ضرر می‌بینند لذا بهتر است برای رفع عوارض خوردن تره در گرم‌مزاجان آن را همراه با گشنیز تازه بخورند.

وی یادآور شد: خوردن برگ پخته تره براى بواسیر مفید است، خوردن آب تره نیز به‌قدر ۱۵ گرم، خون بواسیر را قطع مى‌‏کند و اگر با عسل خورده شود، محرک نیروى جنسى است.

نکته: سبزی تره جزء سبزی‌های بخاردار محسوب می‌شود که برای افرادی که مداوم دچار سر‌درد می‌شوند مضر است و موجب تشدید سردرد آن‌ها می‌شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: