کد خبر: ۳۸۵۵۲۸
۱۳ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۵
0
دکمه ویرایش پیام در توئیتر ویژگی جدیدی است که در برخی از کشورها برای مشترکان سرویس توئیتر بلو فعال شده است.

توئیتر دکمه ویرایش را اضافه کرد

پس از سال‌ها خواهش از توئیتر برای افزودن دکمه ویرایش، سرانجام کاربران به این خواسته رسیدند. این گزینه هنوز در آمریکا قابل دسترس نیست، اما توئیتر اعلام کرده که کاربران آمریکایی هم به زودی به این قابلیت دسترسی پیدا خواهند کرد. قرار است این قابلیت در بازار‌های دیگر هم عرضه شود.

مشترکان "توئیتر بلو" که توئیتی را ارسال کرده و متوجه شده اند که اشتباه تایپی داشته اند، ۳۰ دقیقه فرصت برای ویرایش آن خواهند داشت. طی این بازه زمانی، کاربران تا پنج بار می‌توانند تغییراتی در توییت صورت دهند. به منظور شفافیت، زمان آخرین ویرایش صورت گرفته در توییت، نمایش داده می‌شود و کاربران با کلیک روی اطلاعات زمانی، می‌توانند کل سابقه ویرایش پیام را مشاهده کنند.

توئیتر در آوریل اعلام کرده بود که آزمایش دکمه ویرایش را آغاز کرده است. پیش از آن شواهدی وجود داشت که این قابلیت ممکن است شامل صفحه تاریخچه ویرایش باشد. توئیتر ابتدای سپتامبر اعلام کرد که دکمه ویرایش را ایجاد کرده است و آخر همان ماه، یک توییت آزمایشی منتشر کرد و چند روز بعد، عرضه دکمه ویرایش آغاز شد.

این شرکت همچنان سرگرم آزمایش فنی این قابلیت است که در بخش Labs سرویس ماهانه پنج دلاری "توئیتر بلو"، موجود است. بعلاوه، طبق اعلام صفحه پشتیبانی توئیتر، کاربران تنها می‌توانند توییت‌های اصلی و "کوت توییت" (اظهارنظر انجام شده برای یک توییت) را ویرایش کنند. بسیاری از انواع توییت‌ها مانند رشته توییت، پاسخها، ری توییت، توییت پین شده، توییت‌های سوپر فلو و توییت‌های نوشته شده با استفاده از اپلیکیشن‌های دیگر، قابل ویرایش نیستند.

بر اساس گزارش وب سایت انگجت، البته این تازه شروع است. رویکرد توئیتر در قبال دکمه ویرایش، از این نظر که تلاش می‌کند تا حد ممکن، شفافیت را حفظ کند، منطقی به نظر می‌رسد. اگر توئیتر دکمه ویرایش را برای همه قابل دسترس کند، کاربران می‌توانند اشتباهات املایی را اصلاح کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: