April 2024 25 / پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۸۸۸۶۱
۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
0
رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: تاکنون بیش از ۳۰ دستگاه حفاری اکتشافی برای دستیابی به برنامه سالانه یک میلیون متر حفاری، وارد کشور شده است.

جعفری خبر داد:واردات بیش از ۳۰ دستگاه حفاری اکتشافی برای دستیابی به برنامه یک میلیون متر حفاری

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، وجیه ا... جعفری ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در فرآیند اجرای برنامه اکتشافی طی سال‌های اخیر، نیاز به پیمانکاران و دستگاه‌های حفاری محسوس بود، اما با برنامه ریزی‌های انجام شده، اکنون این نیاز رفع شده و برای اجرای اکتشافات بیشتر، بیش از ۱۰۰ دستگاه حفاری ثبت سفارش شده است.

وی ادامه داد: همزمان با واردات، با شرکت‌های دانش بنیان برای بومی سازی دستگاه‌های حفاری -که امکان داخلی سازی دارند-، مذاکره شده و یک نمونه دستگاه هم ساخته شده است. به گفته جعفری، در صورت رسیدن به مرحله صنعتی، با شرکت‌های پیمانکاری و معدنی برای سرمایه گذاری ساخت این دستگاه ها، اقدام لازم انجام خواهد شد.

 

وی یادآور شد: مشابه این کار را برای ساخت دامپتراک ۶۰ تنی، با یک شرکت معدنی و یک سازنده داخلی انجام دادیم. برنامه تدوین حضور بخش خصوصی در مرحله دوم پروانه اکتشافرئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به نحوه واگذاری پهنه‌های اکتشافی در ایمیدرو، تصریح کرد: واگذاری پهنه‌های اکتشافی که به پروانه اکتشاف و گواهی کشف منجر شده اند، براساس بند «ت» ماده ۳۵ قانون معادن- مصوب سال ۹۴- طبق تشریفات قانونی انجام می‌شود.

 

وی افزود: اکنون در حال تدوین فرایندی در بخش دوم پروانه اکتشاف هستیم که بخش خصوصی متقاضی هم بتواند وارد فعالیت اکتشافی شود.

 

بسته سرمایه گذاری دارای توجیه اقتصادی برای معادن کوچک

جعفری با اشاره به بسته‌های سرمایه گذاری تدوین شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه معادن کوچک مقیاس، گفت: در این بسته‌ها هم گواهی کشف و پروانه اکتشاف وجود دارد تا به سرمایه گذار این فرصت را بدهد از تجمیع ذخایر معادن کوچک در نقطه‌ای متمرکز، یک سرمایه گذاری دارای توجیه فنی- اقتصادی انجام دهد.

وی ادامه داد: این روند، فرصتی هست که بتوان از پروانه‌های اکتشاف موجود در آن -که حاصل پهنه‌های اکتشافی است- استفاده کنیم.

تهیه نقشه ۱:۵۰.۰۰۰

رئیس هیات عامل ایمیدرو درباره طرح تحول اکتشاف اذعان کرد: این طرح از سال گذشته با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت و بین ایمیدرو، معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارتخانه و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، برای تهیه نقشه ۱:۵۰.۰۰۰ اقتصادی اجرایی شد.

وی افزود: تهیه نقشه مذکور با اقدامات ژئوفیزیک و ژئوشیمی از نقشه‌های قبلی حاصل می‌شود و در نتیجه آن، پهنه‌ها و آنومالی‌های جدید با فاصله ۲۰۰ متر و ۴۰ تا ۷۰ عنصر شناسایی خواهند شد.

با توجه به اینکه برای دستیابی به ذخایر آهن و سایر ذخایر، نیازمند حفاری‌های عمیق‌تر هستیم، زمین شناسی اقتصادی در کل کشور مطرح است. برگزاری ۳ دوره تربیت حفارجعفری خاطرنشان کرد: در بخش آموزش نیز ۳ دوره تربیت کارور دستگاه حفاری توسط ایمیدرو برگزار شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: