کد خبر: ۳۹۱۴۲۹
۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
0
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمبابوه از برگزاری نهمین اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور در بهمن‌ماه سال‌جاری در تهران خبر داد و تأکید کرد: طبق پیش‌نویس تهیه و ارسال شده این اجلاس، تعدادی سند همکاری دوجانبه مبادله و امضا می‌شود.

اسناد همکاری مشترک با زیمبابوه امضا می‌شود/ اثرگذاری بانوان در توسعه همه‌جانبه کشورها

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» امروز، شنبه اول بهمن‌ماه در دیدار با خانم «هوی سی اینسنزا» وزیر صنایع و تجارت زیمبابوه گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسالت‌های متعددی در حوزه‌های مختلف از جمله تأمین اجتماعی، آموزش، مهارت، سرمایه‌گذاری و... بر عهده دارد.

وی بخش‌هایی از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی این وزارتخانه را در حوزه‌های گوناگون تشریح کرد.

مرتضوی از آمادگی ایران برای همکاری مشترک با زیمبابوه در تمامی حوزه‌های اقتصادی یاد شده خبر داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ظرفیت‌های شرکت دخانیات به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های این وزارتخانه افزود: این شرکت محصول توتون خود را از زیمبابوه وارد می‌کند که در آینده‌ای نزدیک همکاران این شرکت برای تبادل تجربیات و مبادله نیاز‌ها به این کشور سفر خواهند کرد.

مرتضوی افزود: شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (تیپیکو) نیز به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های این وزارتخانه، برای برنامه‌ریزی، تأمین و ارسال دارو به این کشور آمادگی دارد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به برگزاری کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار با حضور زنان اثرگذار از کشور‌های مختلف اشاره کرد و گفت: اثرگذاری بانوان در توسعه همه‌جانبه کشورها، امری مهم است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: بانوان در کشور ایران نیز نقش منحصر به فردی دارند.

مرتضوی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه ایران تحمیل شده است، اظهار کرد: ایران با بزرگترین تحریم‌های تاریخ مواجه بوده، اما در مبارزه با تحریم‌ها استقامت را پیشه کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تحریم را ابزار شکست خورده‌ای علیه کشور‌ها دانست و یادآور شد: متأسفانه مجامع بین‌المللی در مقابل تحریم‌ها مُهر سکوت بر لب زده‌اند.

در ادامه این نشست خانم «هوی سی اینسنزا» وزیر صنایع و تجارت جمهوری زیمبابوه ضمن تقدیر از میزبانی شایسته ایران، با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی بانوان تأثیرگذار کشور‌های مختلف بیان کرد: این کنفرانس به شکل بسیار خوبی پیش رفت و زیمبابوه این گردهمایی را سکویی برای توانمندسازی زنان می‌داند.

وی تأکید کرد: زیمبابوه حدود ۲۰ سال است که با تحریم‌های سخت دست و پنجه نرم می‌کند و کشور ما مایل است که از تجربیات ایران در مبارزه با تحریم‌ها استفاده کند.

هوی سی اینسنزا، بر ضرورت تقویت دوجانبه همکاری‌ها با ایران به ویژه در بخش صنعت تأکید کرد و گفت: ما در حوزه‌های کشاورزی و محصولات صنعتی از جمله سویا و آفتابگردان به تکنولوژی فرآوری غذا نیاز داریم.

وزیر صنایع و تجارت زیمبابوه افزود: در بخش‌های معدن، حوزه‌های انرژی، افزایش تولید کود‌های شیمیایی و... مایل به همکاری‌های مشترک با ایران هستیم.

«حامد فروزان» مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست با اشاره به سفر هیأت ایرانی به زیمبابوه در آینده‌ای نزدیک گفت: در این سفر امکان ایجاد خط فرآوری دخانیات و بهره‌مندی مستقیم شرکت دخانیات از توتون‌های موجود در این کشور بررسی می‌شود.

وی با اشاره به توانایی‌های شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش‌های دانش و فناوری از آمادگی انتقال تجربیات به این کشور خبر داد.

فروزان، همچنین از آمادگی هلدینگ‌های دارویی برای ایجاد خط تولید دارو در این کشور خبر داد.

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در نهمین اجلاس کمیسیون مشترک با کشور زیمبابوه چندین سند مهم در موضوعات مختلف امضا می‌شود.

بر اساس این گزارش خانم «هوی سی اینسنزا» وزیر صنایع و تجارت زیمبابوه در ابتدای ورود به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه هیأت همراه و با حضور «مجتبی مولوی» مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و فروزان، مدیرکل امور بین‌الملل با حضور در یادمان شهید گمنام تازه تفحص‌شده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مقام شامخ شهدای سرافراز جامعه کارگری جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: