کد خبر: ۳۹۱۴۸۲
۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰
0
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی درباره گم شدن روزانه ۵ هزار تن آرد توضیح داد.

آخرین خبر از گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش

بیژن نوروز مقدم آبکنار رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: نانوایان از طرح گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش (معادل ۵ هزار تن) در نانوایی‌ها ناراحت هستند و معتقدند که چرا یک صنف به این صورت زیر سوال می‌رود.

به گفته او، با وجود توزیع دستگاه‌های خرید نان در نانوایی‌ها کشور، هنوز آرد بر اساس آن اختصاص نمی‌یابد و تنها در انتهای هر روز گزارش این دستگاه ملاک پرداخت کمک هزینه پخت نان نانوایان قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران ادامه داد: هنوز در سطح کشور ۳ هزار دستگاه خرید نان در نانوایی‌های کشور نصب نشده است و در صورتی که این نانوایی‌ها روزانه به طور متوسط ۳۰۰ کیلوگرم نان پخت کنند یعنی روزانه آمار استفاده از ۹۰۰ تن آرد در سامانه وجود ندارد.

او می‌گوید: از طرفی حدود ۶ میلیون نفر مهاجران افغانستانی با سرانه مصرف بالای نان در کشور وجود دارند به طوری که می‌توان گفت ۲ برابر ایرانی‌ها مصرف دارند؛ در صورتی که هر نفر از این جمعیت روزانه ۶۰۰ گرم نان مصرف کنند ۳۶۰۰ تن مصرف روزانه آن‌ها نیز در سامانه ثبت نمی‌شود.

نوروز مقدم آبکنار گفت: روزانه افرادی مانند کودکان، افراد سالخورده یا هر فردی که کارت بانکی نداشته باشند و به عنوان مشتری برای خرید نان به نانوایی مراجعه می‌کنند، اما آمار آن‌ها نیز در سامانه دستگاه‌های خرید نان درج نمی‌شود؛ مصرف آرد این بخش نیز روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن است.

رئیس اتحادیه نانوایان گفت: مجموع خرید روزانه نان خارج از دستگاه این بخش‌ها معادل ۵ میلیون کیلوگرم یا ۵ هزار تن آرد است، اما بدون اینکه اطلاعی از مصرف آرد در این بخش‌ها وجود داشته باشد یا استعلامی از اتحادیه نانوایان گرفته شود، خبر گم شدن این آرد مطرح و با آبروی فعلان زحمت کش یک صنف بازی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: