کد خبر: ۳۹۱۹۴۴
۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
0
دولت بایدن موافقت با درخواست‌های مجوز از سوی شرکت‌های آمریکایی برای صادرات کالا و فناوری به شرکت چینی هوآوی را متوقف کرده است.

فشار آمریکا بر هوآوی بیشتر شد

هوآوی در طول سال‌های اخیر با محدودیت‌های آمریکا درباره اقلام مربوط به ۵ G و فناوری‌های دیگر روبرو بوده است، اما به گفته منابع آگاه، مقامات وزارت بازرگانی آمریکا، صدور مجوز برای بعضی از شرکت‌های آمریکایی برای فروش برخی کالا‌ها و فناوری‌ها به این غول سازنده تجهیزات مخابراتی چینی را نیز متوقف کرده‌اند. شرکت کوالکام در سال ۲۰۲۰ برای فروش تراشه‌های تلفن هوشمند ۴ G به هوآوی مجوز گرفته بود.

یک سخنگوی وزارت بازرگانی اظهار کرد: مقامات به ارزیابی سیاست‌ها و مقررات ادامه می‌دهند، اما ما درباره مذاکرات با شرکت‌های خاص اظهارنظر نمی‌کنیم. هوآوی و کوالکام هم در این باره اظهارنظر نکردند. این خبر پیش‌تر توسط بلومبرگ نیوز و فایننشیال تایمز گزارش شده بود.

یک منبع آگاه از این موضوع اظهار کرد: مقامات آمریکایی سیاست رسمی جدید مخالفت با صادرات کالا به هوآوی را در پیش گرفته‌اند که شامل اقلام پایین‌تر از سطح ۵ G شامل کالا‌های ۴ G، وای فای ۶ و ۷، هوش مصنوعی و کالا‌های مربوط به رایانش پرقدرت و ابری است.

یک منبع آگاه دیگر گفته است که این اقدام برای منعکس کردن تشدید سیاست دولت بایدن علیه هوآوی طی سال گذشته، قابل انتظار بود. اکنون دیگر با صدور مجوز برای صادرات تراشه‌های ۴ G که برای ۵ G قابل استفاده نیستند و پیش از این مورد تائید قرار می‌گرفتند، موافقت نمی‌شود. در اواخر دولت ترامپ و اوایل دولت بایدن، مقامات آمریکا همچنان مجوز برای صادرات اقلام منحصر به کاربرد‌های ۴ G را تائید می‌کردند.

مقامات آمریکایی در سال ۲۰۱۹ هوآوی را در لیست سیاه تجاری قرار دادند و صادرات کالا و فناوری به این شرکت بدون دریافت مجوز را برای اکثر شرکت‌های آمریکایی ممنوع کردند. مقامات آمریکایی همچنین به تشدید سخت‌گیری برای کاهش توانایی هوآوی برای خرید یا طراحی تراشه‌های نیمه رسانا که در بیشتر محصولاتش استفاده می‌کند ادامه داده‌اند.

اما مقامات آمریکایی مجوز‌هایی صادر کرده بودند که به هوآوی اجازه می‌داد بعضی از محصولات را دریافت کند. به عنوان مثال، شرکت‌های آمریکایی از آوریل تا نوامبر سال ۲۰۲۱، مجوز‌هایی به ارزش ۶۱ میلیارد دلار برای فروش تجهیزات به هوآوی دریافت کردند.

هوآوی در دسامبر مجموع درآمدش را حدود ۹۱.۵۳ میلیارد دلار اعلام کرد که اندکی کمتر از ۲۰۲۱ بود که طی آن، تحریم‌های آمریکا باعث شد فروش این شرکت تقریبا یک سوم کاهش پیدا کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: