April 2024 16 / سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۹۶۹۱۷
۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۷
0
مدت‌ها است که مجامع علمی در خصوص نیترات موجود در سبزیجات با احتیاط صحبت می‌کنند.

سالاد سرطان زاست یا درمانگر قلب و عروق؟

همان طور که می‌دانید تحقیقات قبلی نشان می‌داد نیترات به طور بالقوه می‌تواند با ایجاد سرطان مرتبط باشد.

با این حال، تحقیقات بعدی نشان داد که قرار دادن نیترات در رژیم غذایی دارای فواید مختلفی برای سلامت قلب و عروق است که می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های مرتبط مانند بیماری قلبی، زوال عقل و دیابت کمک کند.

پس چگونه یک ترکیب غذایی می‌تواند چنین خطرات و مزایای بالقوه متضادی را با هم داشته باشد؟

مؤسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت دانشگاه ادیت کوان (ECU) امیدوار است تا دریابد که چگونه و چرا نیترات چنین خطرات و مزایای بالقوه متضادی را انجام می‌دهد.

دکتر کاترین بوندونو بررسی تحقیقات نیترات را رهبری می‌کند و می‌گوید ممکن است پاسخ در جایی باشد که این نیترات از کجا آمده است.

او گفت: ما نیترات را از سه منبع غذایی اصلی دریافت می‌کنیم: گوشت، آب و سبزیجات.

عنوان شدن نیترات به عنوان یک تهدید برای سلامتی از سال ۱۹۷۰ سرچشمه می‌گیرد، زمانی که دو مطالعه نشان داد، نیترات می‌تواند N-nitrosamines را تشکیل دهد که در حیوانات آزمایشگاهی بسیار سرطان زا هستند. با این حال، هیچ مطالعه انسانی خطرات بالقوه آن را تأیید نکرده است و مطالعات بالینی و مشاهده‌ای ما نیترات بدست آمده از سبزیجات را برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مطرح می‌کند.

با این اطلاعات ممکن است فکر کنید بالاخره خوردن سالاد مفید است یا مضر؟ اگر نمی‌توانم سالاد بخورم، چه چیزی را جایگزین کنم؟

شواهد علمی فعلی نشان می‌دهد که مردم باید نیترات خود را از سبزیجات دریافت کنند –، اما نیازی به افراط در مصرف وجود ندارد.

او گفت: سبزی‌های تیره رنگ، برگ‌دار و چغندر منابع خوبی هستند.

تحقیقات ما نشان می‌دهد یک فنجان خام یا یک نصفه فنجان پخته شده از خانواده سبزیجات در روز برای داشتن فواید بر سلامت قلب و عروق کافی است.

ما می‌دانیم که گوشت فرآوری شده برای ما خوب نیست و باید مصرفش را در رژیم غذایی محدود کنیم، اما اینکه آیا نیترات موجود در آن‌ها باعث ایجاد مشکل می‌شود یا خیر، نمی‌دانیم.

این علم محدود به نیاز بررسی نیترات رژیم غذایی برای روشن شدن مضرات و منافع نیترات تأکید می‌کند.

این مقاله در Food Science & Technology منتشر شده است.

منبع: سایت phys

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: