کد خبر: ۱۳۹۱۹۳
۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵
0
سالانه حدود 20 هزار تن فندق در کشور تولید می‌شود که به گفته علی محسنی، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید این محصول در سال جاری به دلیل سرمازدگی به کمتر از 10 هزار تن رسیده است.
پول‌نیوز- امسال به دلیل سرمازدگی، تولید فندق در کشور نصف شده است و در پی افزایش تقاضای خرید برای ایام نوروز، قیمت این خشکبار افزایش یافته و مغز فندق به کیلویی 80 تا 100 هزار تومان رسیده است.

سالانه حدود 20 هزار تن فندق در کشور تولید می‌شود که به گفته علی محسنی، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید این محصول در سال جاری به دلیل سرمازدگی به کمتر از 10 هزار تن رسیده است.

در این میان با توجه به قرار گرفتن در آستانه نوروز، قیمت فندق در صدر جدول خشکبار قرار گرفته و هر کیلوگرم فندق با پوست 50 تا 60 هزار تومان و هر کیلوگرم مغز فندق بسته به کیفیت آن بیش از 80 هزار تومان است.

این درحالی است که براساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قیمت منطقی برای هر کیلوگرم فندق درجه یک نهایتا 30 هزار تومان و برای هر کیلوگرم مغز فندق درجه یک فرآوری شده نهایتا حدود 65 تا 70 هزار تومان است و بیش از آن سودجویی فروشندگان است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: