April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۵۴۷۹
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
0
پول‌نیوز- امروزه کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 «واحد» سبزیجات که معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است را به افراد توصیه می کنند چنانکه مصرف سبزی «تره» در وعده های غذایی یکی از سبزیجات مورد تاکید است.

تره حاویِ كاروتن ، ويتامين B1, B2, C و املاح معدني از جمله كلسيم و آهن است. این ماده غذایی به علت داشتن منيزيم از بيماري سرطان جلوگيري و خواص پني سيلين آن براي دستگاه ريوي سودمند است. انواع تره فشار خون را پايين مي آورد و خوردن آن براي معالجه عفونت ها سودمند است. خوردن آن بعد از غذا، مانع از ترش كردن مي شود. تره از نظر خواص غذا و شفا و درمان شبيه سير و پياز است. دهان را خوشبو، براي رفع يبوست دائمي، رفع چاقي، تسكين درد مفاصل و نقرس بكار رفته، ميل جنسي را تحريك، خون قاعدگي را افزايش، ادرار آور، رنگ چهره را باز و بر زيبايي و لطافت پوست مي افزايد.

منبع: قدس انلاین
برچسب ها: خواص تره ، تغذیه ، سبزی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: