April 2024 23 / سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۵۲۰۶
۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
0
احمدی با تقدیر از تنظیم و ابلاغ بسته های حمایتی از سوی بانک صادرات ایران تصریح کرد: رویکرد سازنده این بانک به ایفای رسالت های اجتماعی در کنار پرداختن به مسایل مهم و زیربنایی اقتصادی می تواند الگویی برای شبکه بانکی کشور باشد.
پول‌نیوز- ​نماینده مردم شهرستانهای دیر، کنگان، جم و عسلویه استان بوشهر گفت:با توجه به برخی تغییرات در روند بین المللی انتظار می رود شبکه بانکی کشور در پساتحریم با تدوین سازوکارهای مناسب نقش و رسالت خود را در عرصه اقتصاد ملی به خوبی ایفا کند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، حجت الاسلام دکتر موسی احمدی در گفت و گو با خبرنگاران افزود:به دلیل اعمال تحریم ها، شبکه بانکی کشور فشار مضاعفی را تحمل کرده است و در شرایط فعلی برای انطباق با تغییرات و روند جدید انتظار می رود در سریع ترین زمان ممکن خود را برای نقش آفرینی در پساتحریم مهیا سازد.

وی اضافه کرد: تدوین بسته های حمایتی و سوق دادن منابع بانک ها برای حمایت از تولید داخلی عامل موثری در قوام اقتصاد کشور است و باعث می شود کارآفرینان با اعتماد به نفس بیشتر در عرصه فعالیت های اقتصادی حضور یابند که  برآیند آن می تواند منجر به کاهش مشکلات در عرصه اقتصادی شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:به دلیل تنگناهای اقتصادی مناطق نابرخوردار دچار محرومیت مضاعفی شده اند و این امر درحالی اتفاق افتاده است که بسیاری از منابع و معادن کشور در این گونه مناطق استقرار دارند و شبکه بانکی کشور می تواند در راستای محرومیت زدایی با سرمایه گذاران در قطب های انرژی کشور همکاری بیشتری داشته باشد.

دکتر احمدی اضافه کرد:استفاده بهینه از منابع بانکی،ارتقای سطح خدمات، تسریع در تکمیل پروسه بانکداری الکترونیک ،تلاش برای وصول مطالبات معوق و استفاده مطلوب از ظرفیت های موجود از جمله رسالت هایی است که انتظار می رود شبکه بانکی کشور که برخوردار از نیروهای شایسته و نخبه می باشد در تحقق آن گام های استوارتری بردارد.

این نماینده مجلس با تقدیر از تنظیم و ابلاغ بسته های حمایتی از سوی بانک صادرات ایران تصریح کرد: رویکرد سازنده این بانک به ایفای رسالت های اجتماعی در کنار پرداختن به مسایل مهم و زیربنایی اقتصادی می تواند الگویی برای شبکه بانکی کشور باشد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: