April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۷۳۳۸
۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
0
به گفته عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، دیپلماسی اقتصادی که پس از دیپلماسی موفق سیاسی دولت کلید خورده است، با هدف جذب سرمایه گذاری های خارجی، به روز کردن فناوری صنایع، افزایش بهره وری و کیفیت و صادرات محور با تلاش و همدلی رقم خواهد خورد.
پول‌نیوز - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان آنکه دولت مصمم است تمام ثروت ملی ناشی از رفع تحریم ها را به توسعه صنعت مولد و صادرات اختصاص دهد، گفت: با دیپلماسی اقتصادی دولت تدبیر و امید، جمهوری اسلامی ایران طی 10 سال آینده به یک کشور صنعتی تبدیل خواهد شد.

کمال الدین پیرموذن افزود: دیپلماسی اقتصادی که پس از دیپلماسی موفق سیاسی دولت کلید خورده است، با هدف جذب سرمایه گذاری های خارجی، به روز کردن فناوری صنایع، افزایش بهره وری و کیفیت و صادرات محور با تلاش و همدلی رقم خواهد خورد.

این نماینده مجلس با بیان آنکه در راستای این هدف، تمام سمت و سوی فعالیت های دولت و تیم اقتصادی متوجه صنعت می شود، تاکید کرد: تردیدی ندارم با اراده ای که در دولت وجود دارد و پس از رفع تحریم ها که منجر به افزایش ثروت ملی خواهد شد، صنعتی شدن کشورمان عملی است.

وی تصریح کرد: با تصمیم دولت، کشور دیگر محل واردات کالاهای ساخته شده بین المللی نخواهد بود بلکه با بهره گیری از صنایع برند و بزرگ جهانی و بروز کردن تکنولوژی صنایع موجود در آینده ی نزدیک به جمع کشورهای صنعتی جهان خواهیم پیوست.

پیرموذن، برخورداری از نیروی کار ارزان و در اختیار داشتن منابع فراوان گاز را از جمله مزیت های کشور برای صنعتی شدن دانست و افزود: موقعیت ممتاز ایران در منطقه و وجود بازاری با بیش از 120 میلیون جمعیت رویای صنعتی شدن را محقق خواهد کرد.

دبیر فراکسیون حفظ محیط زیست و توسعه پایدار مجلس نهم با اشاره به اینکه هم اکنون شاهد حضور چشمگیر مقامات عالیرتبه دول متعدد برای عقد پیمان همکاری های اقتصادی با ایران هستیم، به ایرنا گفت: دولت قرار گذاشته افزایش ثروت ملی ناشی از رفع محدودیت های بین المللی را به صورت کامل در اختیار صنعت و در جهت پرداخت مطالبات بانک ها قرار دهد و از تزریق آن به جامعه که افزایش تورم را در پی خواهد داشت، خود داری کند.

وی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید و تیم اقتصادی اش به دنبال استفاده از منابع حاصل از فروش نفت با هدف واردات صرف که بنیان های تولید را خراب می کند نیست، بلکه مصمم است با انسجام داخلی و بهبود بیش از پیش فضای کسب و کار اهداف ترسیم شده صنعت، معدن و تجارت را تحقق بخشد.

وی گفت: دولت در نظر دارد بخشی از منابع آزاد شده را در صنعت ساختمان که چندین صنعت دیگر را به حرکت وامی دارد، هزینه کرده و مشکلات این صنعت را برطرف سازد.

طبق آمار بانک مرکزی در سال 93 رشد بخش صنعت 6.7 درصد، بخش معدن 9.8 درصد و تجارت 13.7 درصد بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: