کد خبر: ۱۵۹۹۶۱
۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
0
ایران که در سال های تحریم به ناچار از بازار جهانی نفت به حاشیه رانده شده بود، قصد دارد در پساتحریم با استفاده از روش های جدید، مشتریان نفتی را جذب و سهم خود را بازپس بگیرد.
پول‌نیوز- با نزدیک شدن به زمان لغو تحریم های نفتی ایران، گمانه زنی ها درباره برنامه ایران برای فروش نفت در پساتحریم افزایش یافته و براین اساس، میزان افزایش صادرات و شیوه های بازاریابی ایران از مهم ترین موضوعات در این زمینه به شمار می روند.

در حال حاضر ایران روزانه به طور میانگین یک میلیون بشکه نفت خام صادر می کند که در نظر دارد تا یک سال آینده این میزان را تا دو میلیون بشکه افزایش دهد. براساس گفته های مقامات وزارت نفت، ایران یک هفته پس از لغو تحریم ها، میزان تولید و صادرات نفت خود را 500 هزار بشکه و تا یک سال پس از رفع تحریم ها، یک میلیون بشکه در روز افزایش خواهد داد.

در سال هایی که ایران با معضل تحریم دست به گریبان بود، سهم بازار توسط سایر تولیدکنندگان اشغال شده است، بنابراین ایران برای افزایش فروش نفت نیاز به استفاده از روشهای نوین بازاریابی دارد.

سیدمحسن قمصری مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در این باره می گوید: ابتدا باید روش موجود برای فروش نفت خام حفظ شود و چیزی را از دست ندهیم و پس از آن باید در فکر روشهای نوین برای افزایش صادرات بود.

وی با تاکید بر اینکه روشهای موجود فروش نفت خام پس از لغو تحریم ها باید حفظ شود، تصریح کرد: پس از تثبیت جایگاه ایران در بازارهای جهانی برای فروش نفت خام می توان از روشهای نوین برای فروش بیشتر استفاده کرد.

قمصری با تائید اینکه در این زمینه گفتگوهایی بین مدیران ارشد نیز انجام شده است، تاکید کرد: روشهای نوین خیلی متفاوت از روشهای سنتی نیست ولی انعطاف بیشتری در بازاریابی ایجاد می کند.

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران، افزود: برخی افراد از روشهایی مانند مزایده برای فروش نفت خام صحبت می کنند که طبیعی است این قبیل کارها شدنی نیست و یا عرضه نفت خام در بورس که ساختار آن هنوز فراهم نشده است.

قمصری تصریح کرد: پیدا کردن مشتریان جدید در واقع با استفاده از روشهای نوین انجام خواهد شد ولی معنای آن این نیست که نفت خام را حراج کنیم یا به مزایده بگذاریم.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: