کد خبر: ۱۶۷۹۰۴
۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱
0
وزیر نیرو گفت: سرمایه گذاری در صنعت آب و برق به سطح مخاطره آمیزی رسیده به گونه ای که ریسک فعالیت در این عرصه را بالا برده است.
پول‌نیوز - وزیر نیرو گفت: سرمایه گذاری در صنعت آب و برق به سطح مخاطره آمیزی رسیده به گونه ای که ریسک فعالیت در این عرصه را بالا برده است.

حمید چیت چیان امروز (شنبه) در جلسه نشست مدیران ارشد وزارت نیرو با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در محل این وزارتخانه افزود: آب و برق از جمله خدماتی هستند که جامعه به صورت لحظه ای، 24 ساعته به آن نیازمند است.

وی گفت: امروز سطح سرمایه گذاری در صنعت آب و برق کشور به سطح مخاطره آمیز و پرریسکی رسیده که از جمله دلایل آن اجرای قانون هدفمندی یارانه هاست.

به گفته چیت چیان، مقرر بود تا پایان امسال و با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، قیمت های خدمات آب و برق واقعی شود که انجام نشد.

وی افزود: کاهش اعتبارات بودجه عمومی و محدودیت های بازار سرمایه و بخش خصوصی، از دیگر دلایلی است که سرمایه گذاری در بخش آب و برق را با ریسک زیاد مواجه کرده است.

بدهی 250 هزار میلیارد ریالی وزارت نیرو در بخش برق

در ادامه این نشست، هوشنگ فلاحتیان، معان وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: بخش برق تا پایان سال گذشته بیش از 250 هزار میلیارد ریال بدهی به شبکه بانکی، فروشندگان بخش خصوصی و پیمانکاران دارد.

پرداخت 350 هزار میلیارد ریال یارانه به مردم توسط وزارت نیرو

معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزیر نیرو نیز در این نشست گفت: این وزارتخانه سالانه 350 هزار میلیارد ریال یارانه در بخش های برق و آب شرب و کشاورزی به مردم یارانه می پردازد.

علیرضا دائمی به اقدامات انجام شده در این وزارتخانه برای تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اصلاح نظام اقتصادی و بهبود بهره وری در عرضه و تقضای آب و برق با ابلاغیه رهبری و سپس دولت از بهمن ماه سال 1392 در این وزارتخانه شکل گرفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: