کد خبر: ۱۸۲۸۴۸
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰
0
پول‌نیوز - رئیس مرکز بهداشت ساری با بیان اینکه لازم است تا جمعیت کشور رو به افزایش رود گفت: لازمه افزایش جمعیت ارتقای فرهنگ سازی است.

عقیل برزگر درهمایش پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت  که درسالن آیت الله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  برگزار شد به سیاست کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: تحکیم بنیان خانواده و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزش های عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزند پروری و با تاکید بر آموزش مهارت های زندگی از سیاست های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری است که به آن تاکید نمودند.

وی افزود:فرهنگ سازی در افزایش فرزندآوری از جمله مقوله های مهمی است که باید در جامعه ترویج شود زیرا با افزایش سن ، توان باروری به تدریج کاهش می یابد این مساله از سن ۳۰ سالگی شروع می شود ولی بعد از ۳۵ سالگی کاهش باروری بیشتر است.

رئیس مرکز بهداشت ساری با بیان اینکه وزارت بهداشت با رایگان کردن زایمان طبیعی و همچنین معاینات  و آزمایش های رایگان  در مرکز بهداشت مسیر فرزند آوری را برای زوجین هموار کرد، گفت: نداشتن فرزند ، بارداری در سن پایین، بارداری در سن بالا یا عدم فاصله گذاری کافی میان بارداری ها و بارداری ناخواسته می تواند سلامت زنان را به مخاطره اندازد.

وی افزود:  تشویق افزایش فرزندان فقط مختص به وزارت بهداشت نیست بلکه دستگاههای دیگر با فرهنگ سازی در این خصوص می توانند درمورد کمک شایانی داشته باشند.

بزرگر در ادامه افزود: برای تحقق فرامین رهبری که در سیاست های کلی جمعیت عنوان نمودند می توان با ارتقاء، پویایی، رفع موانع ازدواج و تهسل و ترویج تشکیل خانواده در افزایش باروری کمک اثر گذاری داشت.

وی ، گفت: فاصله گذاری کمتر از ۳ سال و بیشتر از ۵ سال بین تولد فرزندان می تواند مادر و کودک قبلی و بعدی او را در معرض خطر قرار دهد.

 
منبع: ایلنا
برچسب ها: فرزند آوری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: