کد خبر: ۲۰۰۷۴۵
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۳
0
پول‌نیوز -اگر همسر شما به طور مداوم ناراحت، افسرده و بد اخلاق باشد به تدریج شما نیز میل به زندگی و احساس شادی را از دست خواهید داد و دچار احساس خمودگی و بی انگیزگی می‌شود.

نام افسردگی را همه‌ شنیده‌ایم اما احتمالا بسیاری از ما تصور می‌کنیم این بیماری مختص افراد ضعیف است و چون ما هم قوی هستیم این بیماری هیچ وقت سراغ‌مان نخواهد آمد.

بر اساس پژوهش‌های محققان دانشگاه میشیگان ایالات متحده برروی بیش از 2 هزار زوج، دریافته‌اند که در خانواده‌هایی که در آنها زن یا شوهر دچار احساس بی‌حوصلگی، افسردگی، عدم علاقه به کار و زندگی، ناراحتی و استرس مزمن هستند احتمال بروز بیماری در همسر وجود دارد.

اگر همسر شما به طور مداوم ناراحت، افسرده و بد اخلاق باشد به تدریج شما نیز میل به زندگی و احساس شادی را از دست خواهید داد و دچار احساس خمودگی و بی انگیزگی می‌شود.

اگر او علاقه به زندگی، رسیدگی به ظاهر خود، حفظ سلامت بدن، تغذیه سالم، صرف زمان برای مرتب کردن خانه و سایر وسایل را از دست بدهد، شما نیز شبیه به او می‌شوید و ظاهری افسرده و بی روح پیدا خواهید کرد.

علاوه بر اینکه ممکن است دچار مشکلات روحی و افسردگی شوید، همسر بی حوصله که مدام احساس بدبختی وبیچارگی می‌کند می تواند باعث ابتلای شما به بیماری‌هایی چون دیابت، افزایش فشار و چربی خون، انواع سرطان، چاقی، ریزش مو و بیماری های قلبی عروقی شود.

برای حفظ سلامت خودتان هم که شده باید توجه ویژه‌ای به سلامت روحی و جسمی همسرتان داشته باشید، در گام اول با مشاهده تغییرات در خلق و خوی او، سعی کنید با او صحبت کنید، اگر دچار مشکل کاری یا سلامتی شده به او دلگرمی بدهید و از او حمایت کنید حتی اگر تنها چند کلمه محبت آمیز باشد، غذاهای موردعلاقه او را درست کنید، اگرمی‌توانید با همدیگر به یک مسافرت کوتاه بروید تا مدتی از هیاهو فاصله بگیرید و از مناظر جنگلی و طبیعت لذت ببرید.

از حمایت اعضای خانواده استفاده کنید و سعی کنید همسرتان را به ورزش کردن، رسیدگی به ظاهر خود و احساس شادی و نشاط و فکر کردن به جنبه های خوب زندگی علاقه‌مند کنید.

اگر بازهم همسر شما دچار احساسات نا امیدی و افسردگی بود وقت آن است که از مشاوره یک متخصص بهره بگیرید زیرا در دراز مدت زندگی خانوادگی شما می‌تواند آسیب شدید ببیند و حتی کاربه جدایی یاطلاق بکشد.

برچسب ها: زندگی مشترک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: