کد خبر: ۲۰۴۹۵۲
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷
0
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه آب نارگیل آبرسان است و می‌تواند الکترولیت‌ هایی که به علت تب یا تعریق دفع شده‌اند، جایگزین کند، اظهار داشت: در صورتی که کمی لیمو به آب نارگیل اضافه کنید، ویتامین C مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز تامین می شود.
پول‌نیوز - یک کارشناس تغذیه توصیه کرد که برای تسریع در روند بهبود انفلوانزا مایعات، میوه، سبزیات و غلات را در برنامه غذایی خود جای دهید.

عرفان پورقبادی روز چهارشنبه در گفت و گویی عنوان کرد: در زمان ابتلا به انفلوانزا اگر فرد بیماری دارای حالت تهوع است باید مصرف مایعات را افزایش دهد.

وی از غلات به عنوان غذایی مفید برای مقابله با انفلوآنزا نام برد و گفت: جو حاوی نوعی فیبر به نام 'بتاگلوکان' است که می‌تواند به روند بهبودی، سرعت ببخشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف موز می تواند صبحانه خوبی برای مبتلایان به انفلوانزا باشد، افزود: موز دارای پتاسیم است که می تواند تب و حالت تهوع را کاهش دهد.

پورقبادی مصرف آبمیوه و آب سبزی را نیز برای مبارزه از انفلوانزا مفید دانست و گفت: آبمیوه‌های تازه حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می ‌کنند.

وی ادامه داد: آنتی اکسیدان‌ ها به پیشگیری از التهاب ریه مرتبط با بیماری آنفلوانزا کمک می‌کنند.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه آب نارگیل آبرسان است و می‌تواند الکترولیت‌ هایی که به علت تب یا تعریق دفع شده‌اند، جایگزین کند، اظهار داشت: در صورتی که کمی لیمو به آب نارگیل اضافه کنید، ویتامین C مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز تامین می شود.

پورقبادی عنوان کرد: گل کلم سرشار از ترکیبی است که سطح 'گلوتاتیون' را افزایش می‌ دهد، گلوتاتیون، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب می شود که به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا با آنفلوانزا مقابله کند.

وی افزود: مصرف مایعات گرم ممکن است به تخفیف گرفتگی‌ها و مشکلات تنفسی همراه با آنفلوآنزا کمک کند و باعث تخلیه سلول‌های ویروسی از بدن شوند.

این کارشناس تغذیه عنوان کرد: زنجبیل حاوی برخی ترکیبات ضد ویروسی است که می‌تواند در تخریب ویروس‌های آنفلوآنزا موثر باشد؛ این مواد می‌ تواند از طریق حمایت از مواد ضد میکروبی و ضد ویروسی به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
منبع: ایرنا
برچسب ها: آنفلوآنزا ، خوراکی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: