April 2024 18 / پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۵۷۰۲۷
۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷
0
رفیعی‌پور گفت: بیماری آنفلوآنزای طیور که امسال رخ داد، ادامه همان سویه سال گذشته بود که تاکنون ادامه داشت و امسال ۱۴ میلیون قطعه تلفات داشتیم.
14 میلیون قطعه طیور آلوده به آنفلوآنزا معدوم شدندپول‌نیوز - رئیس سازمان دامپزشکی از معدوم سازی ۱۴ قطعه طیور در کشور که عمدتا روستایی و تخم‌گذار بودند برای جلوگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزا خبر داد و گفت: به گونه‌ای برنامه‌ریزی که از سال آینده دیگر شاهد اپیدمی شدن این بیماری در کشور نباشیم.

علیرضا رفیعی‌پور در نشست خبری امروز اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزای طیور که امسال رخ داد، ادامه همان سویه سال گذشته بود که تاکنون ادامه داشت و امسال ۱۴ میلیون قطعه تلفات داشتیم. البته این تلفات در واقع معدوم‌سازی کانون‌های شناسایی شده و آلوده به این بیماری بود تا بتوانیم از گسترش طیورها جلوگیری کنیم.

وی افزود: پس از آنکه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زمینه تصمیم‌گیری، اطلاع‌رسانی و برنامه‌ریزی برای برخورد با آنفلوآنزای پرندگان به عنوان یکی از بیماری‌های حساس در جمعیت طیور کشور ردیف بودجه جداگانه اختصاص می‌یابد و در ستاد آنفلوآنزا که به ریاست معاون رئیس جمهور و در سطح استانی به ریاست استانداران برگزار می‌شود، تصمیم‌گیری‌های لازم اتخاذ شد و در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: سازمان دامپزشکی به صورت مستمر و دائم همه طیور روستایی و صنعتی را رصد و پایش می‌کند و بر این اساس می‌توان اعلام کرد که در سال جاری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان که در سویه‌های گذشته آن بین انسان و طیور مشترک بود، گزارش نشده و نگرانی بابت آن فعلا وجود ندارد اما در سال جاری این بیماری دقیقا مانند سال گذشته از ۱۵ استان کشور تلفات زیادی گرفت و امیدواریم بتوانیم از طریق صندوق بیمه و ردیف‌های اعتباری اختصاص یافته خسارت مرغداران را جبران کنیم، چرا که در سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان ردیف بودجه به این سازمان برای مدیریت بیماری اختصاص پیدا کرد که ۳۵ درصد آن به پرداخت غرامت به تولیدکنندگان اختصاص خواهد یافت و تاکنون ۵۰ میلیارد تومان آن را از طریق اسناد خزانه و خط اعتباری نقدی از سوی سازمان برنامه و بودجه دریافت کرده‌ایم.

رفیعی‌پور ضمن ابراز نگرانی از شیوع سویه جدید بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور گفت: گرچه در سال جاری ۱۴ میلیون قطعه طیور تخم‌گذار روستایی معدوم شد اما تقریبا ۱۰ میلیون قطعه پالت جایگزین قطعه‌های معدوم شده، شد. اما اگر با افزایش قیمت تخم‌مرغ مواجه شدیم به دلیل این بود که از جایگزینی تا تولید تخم‌مرغ و عرضه به بازار ۲۰ هفته طول می‌کشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: