April 2024 24 / چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۷۳۶۵۳
۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱
0
کارشناس اقتصاد سیاسی گفت: تحریم‌های امریکا ممکن است در سرمایه گذاری‌های جدید نفتی ما خلل بوجود آورد اما در فروش نفت در کوتاه مدت اثرگذار نیست و بازار ما حفظ می‌شود.
آینده صادرات نفت ایران بستگی به نتیجه مذاکرات با اروپا داردپول‌نیوز - علی اصغر زرگر با بیان اینکه آمریکا با تشویق به افزایش تولید و صادرات به دنبال کاهش قیمت و اشباع بازار است، درباره تاثیرگذاری این درخواست بر اوپک اظهار داشت: در این راستا خواه ناخواه ایران به دنبال این است به عربستان و کشورهای تولیدکننده بقبولاند تولید خود را افزایش ندهند اما واقعیت این است که اوپک تحت سیطره تولیدکنندگان عمده مثل عربستان است که با ایران هم خصومت دارند و احتمالا زورش به آنها نرسد که عرضه را ثابت نگه دارند. گرچه این را نیز باید در نظر داشت که آمریکا در آینده صادرکننده نفت خواهد بود اما فعلا و در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.

وی در ادامه تصریح کرد: خیلی از کشورها مثل عربستان و روسیه اقتصادشان را بر مدار بالاتری از قیمت نفت بسته‌اند و حاضر نیستند عرضه را افزایش دهند تا قیمت نفت‌ها همچنان افزایش پیدا کند.

این کارشناس اقتصاد سیاسی با اشاره به آینده صادرات نفت ایران بیان کرد: آینده صادرات ایران بستگی به مذاکرات با اروپا دارد که یکی از تضمین‌ها مسئله خرید نفت ایران است،بسیاری از  خریداران قول همکاری با ما داده‌اند، بنابراین این امکان وجود دارد که ما در همین سقف صادرات نفت‌مان را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه احتمالا ایران توان حفظ بازار نفت خود را خواهد داشت، افزود: تحریم‌های امریکا ممکن است در سرمایه گذاری‌های جدید نفتی ما خلل بوجود آورد اما در فروش نفت در کوتاه مدت اثرگذار نیست و بازار ما حفظ می‌شود مگر اینکه قیمت نفت پایین بیاید.

زرگر سوآپ را راهکاری برای زمان محدودیت فروش نفت عنوان کرد و گفت: سوآپ می‌تواند پوششی برای زمان ایجاد اشکال در فروش نفت باشد،  این همان معامله‌ای است که ما با عراقی‌ها داشتیم و زمانی که این کشور در تحریم نفت در برابر غذا بود ما بخشی از نفت عراق را صادر می‌کردیم، بنابراین اگر با کمبود بازار و عدم صادرات مواجه شدیم می‌توانیم از این روش برای فروش استفاده کنیم.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: