کد خبر: ۲۷۴۵۳۱
۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰
0
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: عدالت جنسیتی به معنای برنامه ریزی و بودجه جداگانه برای بانوان نیست، بلکه برنامه ریزی برای ایجاد فرصت های برابر برای حضور زنان در کنار مردان در جامعه است.
برنامه و بودجه جدا برای بانوان،عدالت جنسیتی نیستپول‌نیوز - معصومه ابتکار روز پنجشنبه در اولین نشست بررسی فرصت ها و چالش های نقش و حضور زنان در مدیریت شهری در اصفهان افزود: دسترسی به امکانات برابر و بسترسازی برای نقش آفرینی بانوان می تواند به عدالت جنسیتی منجر شود و ما باید زمینه همراهی و همکاری زنان و مردان در کنار یکدیگر را فراهم کنیم.

وی با بیان این که انسجام و یکدلی می‌تواند ما را در ارتقا و پیشبرد اهداف و برنامه ریزی صحیح یاری کند، ادامه داد: در این ارتباط باید برنامه‌ها و اولویت‌های برای مقابله با آسیب های اجتماعی بویژه در حوزه زنان و خانواده نیز داشته باشیم.

ابتکار اضافه کرد: تفاوت های قومی و فرهنگی در کشور ما یک فرصت است که بر مبنای آن می‌توان ضمن حفظ انسجام ملی، برای توسعه کشور تلاش کرد.

او با اشاره به اینکه حضور زنان از سطوح منطقه ای و استانی آنان را کارآزموده می کند و در نهایت به تصدی پستهای کشوری منجر می شود، خاطرنشان کرد: در این مسیر شوراهای شهر نقشی ویژه‌ دارند و باید زمینه ساز حضور زنان در اجتماع شوند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده دسترسی به تمامی امکانات از جمله فضاهای ورزشی را ضروری دانست و گفت: باید برای آینده پیش رو جهت دسترسی بیشتر بانوان به فضا و امکانات برای بانوان تلاش کنیم.

ابتکار با اشاره به کمبودهای گذشته در نظام آموزشی ابتدایی مدارس بویژه برای دختران تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش توجه ویژه ای به اصلاح نظام آموزشی گذشته داشته است.
ابتکار تصریح کرد: 27 درصد از زنان جامعه ما از تحصیلات دانشگاهی برخوردارند، بنابراین می‌توانند که در مشاغل مختلف در کنار مردان حضور یابند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و بانوان، ایجاد شبکه مردم نهاد موسوم به ردپای آب به منظور مدیریت مصرف آب و تغییر الگوی مصرف این موهبت الهی را مهم ارزیابی کرد و گفت: نقش زنان در فرهنگسازی مصرف بهینه آب و حفظ محیط زیست بسیار مهم است.

او ادامه داد: زنان می توانند به مشاوران و سرمایه گذاران فرهنگی در کشور تبدیل شود و در این مسیر شورای شهر باید توجه خاصی به موضوع زن و خانواده داشته باشد.

ابتکار تاکید کرد که لازم است شهرهای دوستدار کودک و خانواده تشکیل شود و در این ارتباط باید از رفتارهای خشن در شهرها جلوگیری شود و این امر نیازمند سیاست گذاری است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و بانوان تصریح کرد: نقش شوراهای شهرها فعال و پویا است و شوراهای شهر در بسیاری از مواقع باید فعال تر از دولت عمل کنند و خود الگویی برای سایر دستگاه و سازمان تبدیل شوند.

وی به تصویب قانون حمایت از خاک که در مجلس تصویب شد اشاره کرد و گفت: باید با همه توان برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست اقدام کنیم در کنار آن برنامه ریزی مجدد نیز باید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم.

ابتکار گفت: برنامه ریزی ها برای جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی به ویژه در آسیبهای خاص باید بیشتر شود.

اولین نشست بررسی فرصت ها و چالش های نقش و حضور زنان در مدیریت شهری امروز پنجشنبه با حضور 'معصومه ابتکار' معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در اصفهان آغازشد.

این نشست به همت شوراهای اسلامی شهرهای استان اصفهان و با هدف هم اندیشی برای ایجاد تسهیلات و امکانات مطلوب برای حضور بانوان در پست های مدیریت کشور برپا شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: