کد خبر: ۳۰۱۵۲۷
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
0
چهار خریدار برتر نفت خام ایران، چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در کل روزانه ۷۱۰۶۹۹ بشکه نفت از ایران در ماه ژانویه وارد کردند که ۴۹ درصد کمتر از همین ماه در سال ۲۰۱۸ بود.
پول‌نیوز - واردات نفت خام آسیا از ایران در ژانویه به پایین ترین حد خود رسید. این اتفاق پس از آن افتاد که چین و هند خرید از ایران را کاهش دادند و ژاپن برای سومین ماه پیاپی هیچ نفتی از ایران وارد نکرد .

واردات نفت خام آسیا از ایران 49 درصد کاهش یافت

چهار خریدار برتر نفت خام ایران، چین، هند، ژاپن و کره جنوبی در کل روزانه 710699 بشکه نفت از ایران در ماه ژانویه وارد کردند که 49 درصد کمتر از همین ماه در سال 2018 بود.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران که در نوامبر گذشته اجرایی شد، به شدت صادرات این کشور را به آسیا کاهش داد، علیرغم اینکه واشنگتن به هشت کشور اجازه داده بود تا 6 ماه مقادیر کمی از نفت ایران را بخرند .

خریداران باید مسائل مربوط به کشتیرانی و پرداخت را حل می کردند که باعث شد واردات نفت ایران در ژاپن و کره جنوبی به تعویق بیفتد. ایران، چهارمین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است.
در ژانویه، ژاپن اولین محموله نفتی را از زمان آغاز تحریم ها از ایران خریداری کرد. انتظار می رود این محموله در فوریه به مقصد برسد .

کره جنوبی واردات نفت خام ایران را در ژانویه پس از یک وقفه چهارماهه از سر گرفت ولی واردات آن 75 درصد نسبت به همین ماه در سال گذشته کاهش داشت.

این سومین خریدار بزرگ نفت ایران در آسیا خرید خود را از ایران فقط به میعانات گازی محدود کرد، یک نفت فوق سبک که برای تولید نفتا از آن استفاده می شود. از نفتا محصولات پتروشیمی می سازند .

واردات ژاپن و کره جنوبی قرار است در ماه‌های آتی افزایش یابد چون خریداران مقداری را که می‌توانند طی معافیت‌ها وارد کنند، افزایش میدهند .

انتظار می‌رود واردات ماه فوریه آسیا تقریباً دو برابر شود و به 1.38 میلیون بشکه در روز برسد .

چین، بزرگترین خریدار نفت ایران در ژانویه 377038 بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد که بیش از 500 هزار بشکه نسبت به ماه دسامبر کمتر بود. واردات ماه ژانویه چین بیش از 340 هزار بشکه در روزی است که می‌تواند طبق معافیتها وارد کند .

هند نیز واردات از ایران را در ماه ژانویه به 270500 بشکه در روز کاهش داد که کمتر از 300 هزار بشکه در روزی است که این کشور می‌تواند وارد کند .
منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: