کد خبر: ۳۰۴۱۶۱
۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۰
0
پول‌نیوز - مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان خوزستان گفت: اکنون در ۱۰۰ درصد شهر اهواز هیچ مشکلی در تأمین آب شرب وجود ندارد و در بیش از ۹۵ درصد شهر اهواز مردم هیچ مشکلی در دفع فاضلاب ندارند و زندگی عادی در جریان است.

صادق حقیقی‌پور مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان خوزستان و سرپرست آب و فاضلاب شهر اهواز در گفت وگو با تسنیم در خصوص آخرین شرایط آب و فاضلاب شهر اهواز گفت: در شهر اهواز کمتر از 10 درصد فاضلاب وارد تصفیه‌خانه شده و پس از تصفیه، پساب آن وارد رودخانه می شود.

وی افزود: بقیه فاضلاب شهر اهواز از طریق سیستم‌های جمع آوری، از نقاط مختلف شهر جمع شده و در 24 نقطه از طریق خطوط لوله نصب شده، وارد رودخانه کارون می شود.

سرپرست آب و فاضلاب شهر اهواز با بیان اینکه "دبی متوسط رودخانه کارون در مقطع اهواز در سالهای اخیر 300 مترمکعب بر ثانیه بوده"، گفت: این مقدار در شرایط سیلابی امسال به بیش از 3000 مترمکعب بر ثانیه افزایش یافته، به عبارتی دبی رودخانه 10 برابر دبی متوسط سالهای اخیر شده که این مسئله موجب افزایش سطح آب و مغروق شدن خطوط لوله انتقال فاضلاب به رودخانه شده است.

وی ادامه داد: مغروق شدن خطوط لوله انتقال فاضلاب به رودخانه منجر و جریان داشتن آب با دبی بالا در رودخانه منجر به ورود آب رودخانه به خطوط انتقال فاضلاب شده و به جای آنکه فاضلاب به رودخانه سرازیر شود، آب رودخانه به مجاری فاضلاب ورود کرده و شاهد پس‌زدگی فاضلاب به همراه آب سیلابی در نقاط مختلف اهواز بودیم.

حقیقی‌پور با بیان اینکه "پیش از آنکه سرپرست آب‌وفاضلاب شهر اهواز شوم، این اتفاقات رخ داد و اقداماتی نیز برای مهار پس زدگی فاضلاب انجام شده بود"، گفت: از جمله اقداماتی که انجام شده بود این بود که در اکثر نقاط، ارتباط بین شبکه فاضلاب و رودخانه را قطع کرده بودند ، اما در برخی دیگر از نقاط این ارتباط قطع نشده بود؛ از اینرو در نقاطی که ارتباط قطع شده بود، ایستگاه پمپماژ جدید گذاشتیم، در برخی نقاط تداون جریان سیلابی موجب شکستگی اتصالات شده بود که این اتصالات ترمیم شد و در نقاطی که لازم بود با قطع ارتباط آب رودخانه و شبکه فاضلاب، اقدام به تعبیه خطوط در ارتفاعی بالاتر از تراز بالاآمده آب کردیم.

وی افزود: با این اقدامات، در 90 درصد شهر اهواز مشکل پس‌زدگی فاضلاب حل شد و تنها در 7 نقطه این مشکل ادامه داشت که با اقدامات جهادی و شبانه‌روزی در روزهای اخیر، موفق شدیم در 5 نقطه از این 7 نقطه نیز مشکل پس‌زدگی فاضلاب به معابر را رفع کنیم و اکنون فقط در دو نقطه این مشکل وجود دارد که در یکی دو روز آینده مشکلات این دو نقطه نیز با تمهیداتی که اندیشیده شده رفع خواهد شد.

سرپرست آب و فاضلاب شهر اهواز اذعان داشت: یکی از این نقاط که اخیرا دچار مشکل بود، منطقه کیان‌پارس اهواز است که دیروز دچار پس‌زدگی فاضلاب شد، بلافاصله در شب گذشته ارتباط رودخانه با شبکه فاضلاب این نقطه قطع شد و با تعبیه ایستگاه پمپاژ جدید، اکنون مشکلی که در 8 خیابان این منطقه بروز کرده بود، فقط در 3 خیابان رفع نشده که در حال کار بر روی آن هستیم و به زودی این مشکل در نقاط باقی مانده نیز رفع می شود.

وی ادامه داد: در 95 درصد سطح شهر اهواز مشکل پس زدگی فاضلاب ندارند و مردم اکنون در حال گذران زندگی روزمره خود هستند، در چند نقطه باقی مانده نیز در یکی دو روز آینده مشکل حل می شود.

حقیقی‌پور با بیان اینکه به علت مشکلات شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر اهواز در سال 97 به طور متوسط روزانه 200 مورد اتفاق در مرکز 122 ثبت شده است"ف گفت: شبکه فاضلابی که در روزهای عادی این تعداد مشکل داشته، برای رفع مشکل در شرایط سیلابی رودخانه که دبی آن 10 برابر متوسط سالهای اخیر شده، از گروه‌های واکنش سریع و پیمانکاران متبهر استفاده کردیم و با کاری شبانه‌روزی و جهادی، در حالی که 45 روز از سیلابی شدن رودخانه کارون می‌گذرد و همچنان شرایط سیلابی این رودخانه ادامه دارد، در چند روز مشکل اکثر نقاط اهواز را حل کردیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان خوزستان با بیان اینکه " 76 شهر در استان خوزستان داریم"، گفت: درحال حاضر هیچ‌مشکلی در تأمین آب شرب شهرهای خوزستان وجود ندارد و این مسئله نیز به خاطر اقدامات پیشگیرانه‌ای بوده که از قبل انجام شده است.

وی افزود: در حالی که رودخانه کارون سیلابی است و بیش از 70 درصد آب شرب شهرهای خوزستان از طریق ایستگاه‌های پمپاژ نزدیک رودخانه تأمین می شود و بی بالای رودخانه می توانست تمامی تأسیسات ما را با خود برده و شبکه تأمین آب خوزستان را دچار مشکل کند، در حال حاضر تمامی تجهیزات و تأسیسات ما بدون مشکل در مدار بهره برداری هستند.

حقیقی پور در خصوص مشکلات افزایش کدورت آب شرب در برخی مقاطع گفت: تأسیسات تصفیه آب ما می تواند نهایتا آبی با کدورت 5000 NTU را دریافت و تصفیه کند، در روزهای سیلابی اخیر گاها کدورت آب به 30 هزار NTU رسیده بود که در این مقاطع، با مدیریت شرایط از رسیدن اسیب به تأسیسات جلوگیری کردیم و در صورت نیاز اقدام به توزیع آب بسته‌بندی شده کردیم به طوری که تاکنون 150 هزار لیتر آب بسته‌بندی شده در مقاطع مورد نیاز توزیع شده است.

این مدیر مسئول مشکل آب  شرب گوریه شوشتر را ناشی از شکسته شدن سیل‌بند عنوان کرد و گفت: تأسیسات آبرسانی این منطقه مجددا به مدار بهره برداری وادر شده و اکنون مشکلی در تأمین آب شرب گوریه شوشتر وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون در 100 درصد شهر اهواز هیچ مشکلی در تأمین آب شرب وجود ندارد و در بیش از 95 درصد شهر اهواز مردم هیچ مشکلی در دفع فاضلاب ندارند و زندگی عادی در جریان است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: