کد خبر: ۳۰۹۰۸۲
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵
0
تاکنون در ۵۳۱ هزار و ۸۸۰ هکتار از اراضی ۹ استان جنوبی کشور با آفت ملخ صحرایی مبارزه شده است.
پول‌نیوز - رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اعلام این خبر، اظهار کرد: سازمان‌های جهاد کشاورزی ۹ استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان (جیرفت)، بوشهر، خوزستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی طی ۴ ماهه گذشته درگیر مبارزه گسترده با آفت ملخ صحرایی هستند و جمع ریزش این نوع ملخ از بهمن ماه سال گذشته تا پایان روز گذشته (۱۷ خردادماه) تعداد ۱۵۳ ریزش بوده است.

سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی به ۵۳۲ هزار هکتار رسید

محمدرضا درگاهی گفت: بر اساس این گزارش علیرغم کمبود برخی تجهیزات و منابع لازم، اقدامات پیشگیرانه و سم‌پاشی عرصه‌های درگیر با قدرت در این استان‌ها در حال انجام است و تا جای ممکن از ورود و خسارت گسترده ملخ صحرایی به اراضی زراعی و باغی کشور جلوگیری شده است.

وی اظهار کرد: تاکنون در استان سیستان و بلوچستان در سطح ۱۴۱ هزار و ۵۰۰ هکتار، در جنوب کرمان (جیرفت) ۱۲۷ هزار و ۴۶۲ هکتار و در استان هرمزگان در مساحتی به وسعت ۱۱۱ هزار و ۲۶۲ هکتار عملیات سمپاشی و مبارزه با کلنی‌های ملخ صحرایی انجام شده است.

درگاهی ادامه داد: سطح مبارزه با این آفت تا روز جمعه ۱۷ خردادماه در استان بوشهر ۸۶ هزار و ۲۷۰ هکتار، خوزستان ۲۷ هزار و ۲۸۷ هکتار، فارس ۲۴ هزار و ۲۰۴ هکتار، کرمان ۸۸۰۰ هکتار، کهگیلویه و بویراحمد ۴۹۰۰ هکتار و در خراسان جنوبی به ۱۹۵ هکتار رسیده است.

وی یادآور شد: براساس برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌های انجام شده، فاز اول عملیات مبارزه با آفت ملخ تا پایان مرداد ماه و در سطح ۷۵۰ هکتار از اراضی کشور ادامه خواهد داشت.
منبع: ایسنا
برچسب ها: آفت ملخ ، ملخ صحرایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: